Bin 500 Geleneği Bozulmadı

Sağlık Yayın: 24 Haziran 2008 - Salı - Güncelleme: 24.06.2008 09:17:40
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı ilçede ikamet eden, 3-14 yaş arası çocuklar modern cerrahi yöntemlerle, hastane koşullarında ücretsiz olarak sünnet ettiriliyor. Düzenlenen şölenle delikanlılığa ilk adımlarını atan 1500 çocuğa sünnet kıyafetleri de belediye tarafından ücretsiz olarak veriliyor. Çocukların gönüllerince eğlenmeklerini sağlamak amacıyla düzenlenen şölende, şişme oyun grupları ile hacivat-karagöz, palyaço, tahta bacak, ateş yutan adam, rüzgar adam, ve illüzyonist gibi animasyon gösterileriyle doyasıya eğlenen çocukların mutlulukları görülmeye değerdi. Ayrıca şölen alanında tüm çocuklara ücretsiz olarak pamuk şekeri, kağıt helva, Osmanlı macunu dağıtıldı.

20 Bin Kişilik Şölen

Halkalı Ziraat Mektebi bahçesinde düzenlenen şölene Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, sünnet olan çocukların aileleri ve binlerce Küçükçekmeceli katıldı. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, şölende yaptığı konuşmada “Sünnet olan çocuklarımızı ve ailelerini tebrik ederek, çocuklarımızın ileride güzel günler görmelerini, vatanımız ve milletimiz için hayırlı evlatlar olmalarını temenni ederim” dedi. Yaklaşık 20 bin kişinin katıldığı sünnet şöleninde, ünlü sanatçı Gökhan Özen son albümünde yer alan birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.