Seminer Sonrası Yemin Töreni

Yaşam Yayın: 06 Ağustos 2008 - Çarşamba - Güncelleme: 06.08.2008 23:18:12
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Her yıl olduğu gibi bu yılda toplu nikah kıyma törenleri öncesinde evlenecek çiftlere ‘Evlilik Okulu’ adı altında seminerler düzenledi. Çiftlerin mutlu bir evlilik sürdürmeleri amacıyla verilen seminer sonrasında çiftlere birde sertifika verildi. Küçükçekmece Belediyesi Meclis Salonunda yapılan sertifika töreninde konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet sunduklarını söyleyerek “Biz göreve geldiğimiz günden bu güne kadar sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. 1.3 katrilyon yatırımla Küçükçekmece Belediyesi Türkiye’de en çok yatırımı olan belediyelerden biridir. Yalnızca yatırımla sınırlı kalmıyoruz. Belediye olarak yaşamın hemen her alanında kültürde, sanatta sosyal aktivitelerde hep vatandaşlarımızın yanındayız. Geleneksel hale getirdiğimiz bu evlilik törenlerinde de her geçen yıl sayımız biraz daha artıyor. Amacımız sağlam temellere oturtulmuş evlilik müesseseleri oluşturmaktır” dedi.

 

Evlilik Andı Okudular

588 çiftin evlendirileceği töreninde 40 çiftin düğünü yapılacak daha önceden evlenen ve nikahları olmayan 508 çiftinde toplu nikahları kıyılacak. Toplu nikah töreninin daha da anlam kazanması için seçilen tarihte oldukça ilginç 08.08.2008 tarihinde yapılacak olan evlilikler beklide ömür boyu unutulmayacak. Sertifika töreninde yeni evlenecek olan ve daha önceden evlenmiş olan çiftler evlilik andını birlikte okudular.

 

EVLİLİK ANDI

 

TEK OLMAKTAN ÇIKIP,

EŞ OLMAYA DOĞRU YÜRÜDÜĞÜMÜZ BU YOLDA

SEVGİM HER DAİM SENİ KUCAKLAYACAK

GÖZYAŞIN GÖZYAŞIM,

GÜLÜŞÜN GÜLÜŞÜM OLACAK.

GÜNEŞİ BİRLİKTE SELAMLAYIP,

BİRLİKTE UĞURLAMANIN

GÜZELLİĞİNİ PAYLAŞARAK ÇOĞALACAĞIZ.

BEN YERİNE,

BİZ OLARAK DEVAM EDECEĞİM HAYATIMA

HOŞ GELDİN.

SENİ BİR ÖMÜR BOYU SEVECEĞİME

AND İÇERİM.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.