Yılın Anlamlı Gününde 548 Nikah

Yaşam Yayın: 08 Ağustos 2008 - Cuma - Güncelleme: 08.08.2008 23:14:43
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

548 çiftin nikah, 40 çiftin düğününün gerçekleştirildiği 5. Toplu Düğün Şöleninde nikahlar Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay tarafından kıyıldı. Nikah töreni öncesi çiftlere, bir ömür boyu birlikte yaşayacakları hayat öncesi ‘Evlilik Yemini’ ettirildi. Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, 588 çiftin yeni bir hayata adım attıkları ilk günde onlarla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çiftlere bir ömür boyu mutluluk diledi. Yeniay, nikah gününün de özellikli olması adına 8 Ağustos tarihini seçtiklerini belirtti.

 

Yeni Evlenenlerin Boğaz Keyfi

Küçükçekmece Nikah Sarayı’nda Başkan Aziz Yeniay’ın katılımıyla gerçekleştirilen düğün-nikah  programın ardından gelin arabası tarzında özel olarak hazırlanmış tırlarla şehir turu yapan çiftler, Sultan Ahmet’te hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra çiftler, Kabataş’tan binilen yatla boğaz gezisine çıktı. Programda, TRT Türk Sanat Müziği Sanatçısı Sami Aksu’nun konseri yer aldı. Sami Aksu şarkılarını gelin ve damatlarla birlikte söyledi.  Coşkulu geçen yat gezisinde çiftler beklide ilk kez boğaz turuna katıldı. Mutluluk gösterileri ile geçen boğaz gezisi Ataköy Marina’da son buldu. Düğünü yapılan 40 çifte sponsorlar tarafından verilen gelinlik ve damatlığın yanı sıra televizyon, çamaşır makinesi, buzdolabı, fırın, elektrik süpürgesi, su ısıtıcısı ve küçük ev aletleri hediye edilerek evleri döşendi.

 

Evlilik Yemini

 

Tek olmaktan çıkıp,

Eş olmaya doğru yürüdüğümüz bu yolda

Sevgim her daim seni kucaklayacak

Gözyaşın gözyaşım,

Gülüşün gülüşüm olacak.

Güneşi birlikte selamlayıp,

Birlikte uğurlamanın

Güzelliğini paylaşarak çoğalacağız.

Ben yerine,

Biz olarak devam edeceğim hayatıma

Hoş geldin.

Seni bir ömür boyu seveceğime

And içerim
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.