Zil Çaldı

Eğitim Yayın: 09 Eylül 2008 - Salı - Güncelleme: 09.09.2008 05:36:25
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Yeni eğitim yılının başlaması sebebiyle kutlanan İlköğretim Haftası Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı’nda düzenlenen çelenk koyma töreniyle başladı. Törende Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin, Bakırköy Belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen ve Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan Atatürk Anıtına çelenk koydular.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından günün anlam ve önemiyle ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan bir konuşma yaptı. Özcan’ın konuşmasının ardından

Kaymakam Şahin, Belediye Başkanı Ünalerzen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan, Belediye Başkan Yardımcıları Turgay Akbal, Yervant Özuzun ve Ayhan Otlatıcı ile beraber Dadyan Ermeni Okulunu ziyaret ettiler ve öğrencilerin yeni eğitim-öğretim yıllarını kutladılar.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.