Taktir Getir Kitap Al

Eğitim Yayın: 26 Ocak 2009 - Pazartesi - Güncelleme: 26.01.2009 12:17:12
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül himayelerinde başlatılan ‘Türkiye Okuyor’ kampanyası İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ata Özer’in de katılımı ile Bağcılar meydanında açılan  kitap fuarı gerçekleşti.Yağışlı havaya rağmen, öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kampanya çerçevesinde, Bağcılar ve çevre okullarında öğrenim gören, takdir ve teşekkür belgesi alan tüm öğrenciler bu kampanyadan yararlanabiliyor.

Okumak İhmale Gelmez

Bağcılar Belediyesi’nin eğitime yatırımları açısından özel bir öneme sahip olduğunu belirten Milli Eğitim Müdürü Ata Özer, göreve geldiği 2006 yılından bu yana yaptıkları hizmetleri anlatarak, Bağcılar Belediyesi’nin de hem okuma yazma kampanyalarıyla, hem yeni okullar yapmasıyla ve diğer eğitime destek çalışmalarıyla örnek bir ilçe olduğunu söyledi. Okulların sorunsuz bir şekilde yarı tatile girdiğini söyleyen Özer, öğrencilere de, tatil boyunca kitap okumayı ihmal etmemelerini tavsiye etti.

Çocuklar Geleceğimiz

Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul ile birlikte çok sayıda öğrenci ve velilerinin de katıldığı programda konuşan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da, başarıyı ödüllendirmeyi bir gelenek haline getirdiklerini belirterek “Yarınımızı emanet edeceğimiz çocuklarımızın başarısı için gösterdiğiniz gayret ve fedakârlığı yakından takip ediyoruz. Çocuklarımız bizlerin mutluluk aracıdır. Onların başarısı ise mutluluğumuzu daha fazla arttırır.

Sizlerin çocuklarımız için gösterdiğiniz gayret ve fedakârlıklarınıza katkıda bulunmak üzere okullarımız ve öğrencilerimiz için yaptığımız hizmetleri takip ediyorsunuz.

Hizmetlerimizde ‘Gelecek seçim için değil, gelecek nesil için belediyecilik’ anlayışıyla daima gelecek nesillerin mutluluğunu hedefliyoruz. Çocuklarımız geleceğimizdir. Onlar için yaptığımız her hizmet geleceğimizin aydınlığına yeni bir ışık olacaktır” dedi.  

Başarıya Ödül

Çağrıcı konuşmasını “Okuyan gençlerimiz  geleceğin bilim adamları, devlet adamları, aydınları, sanatçıları, yazarları, düşünürleri, öğretmenleri, doktorları, mühendisleri, sanayicileri ve çalışanlarıdır. Hayatın her safhasında görev alacak, ülkemizi Gazi Mustafa Kemal’in gösterdiği Muasır Medeniyetler Seviyesinin de ötesine çıkaracaklar. Bu inançla Sayın Cumhurbaşkanımızın başlattığı “Türkiye Okuyor” kampanyasına biz de “Bağcılar Okuyor” olarak katıldık. Ne kadar çok okur, düşünür ve üretirsek, ülke ve millet olarak dünyada o kadar söz sahibi, o kadar saygın bir yere sahip oluruz. Kitap almaya hak kazanan öğrencilerimizin, geleceğimizin belirlenmesinde en önemli süreç olan eğitim sürecini çok iyi değerlendirdiğini ispat etmiştir. Başarıyı ödüllendirmeyi bir gelenek haline getiren Bağcılar Belediyesi olarak, sizlerin başarısını da “Takdir Belgesi Sizden/ Kitap Hediyesi Bizden” sloganıyla en güzel hediye olan kitapla ödüllendiriyoruz” şeklinde bitirdi. 23 Ocak-13 Şubat 2009 tarihleri arasında devam edecek kampanya çerçevesinde, öğrenciler belgelerini göstererek, istedikleri, beğendikleri herhangi bir kitabı hediye olarak alabilecekler.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.