Bakırköy’de Yedinci Sağlık Ocağı Açıldı

Sağlık Yayın: 27 Mart 2009 - Cuma - Güncelleme: 27.03.2009 00:45:29
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bakırköy’ün 7’nci, İstanbul’un 500’ncü sağlık ocağı olan Hikmet Ercan Sağlık Ocağı beş ayda yapımı tamamlanarak resmi açılışı yapıldı. İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin,  İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mehmet Bakar Kamu kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mehmet Bakar, göreve geldiği yedi yılda 217 olan sağlık ocağı sayısını 500’e çıkardığını söyledi.

Arsa Sıkıntısı Var

Bakırköy Kaymakamı Dursun Ali Şahin’ de ilçede yer sıkıntısı olduğu için sağlık ocağı yaptırmakta zorluk çektiğini ifade ederek, “Göreve geldiğimde dört olan sağlık ocağı sayısını bugün yediye çıkardık. Mayıs ayında sekizinci sağlık ocağını da hizmete açacağız. Sağlık ocağı yaptırmak isteyen hayırseverlerimiz var ama yer sıkıntısı olduğu için yaptıramıyoruz” dedi. Konuşmaların ardından açılışa katılan hayırsever iş kadını Nüket Ercan’ın oğlu Murat Ercan,  İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık  ve İl Sağlık Müdürü Mehmet Bakar’dan teşekkür plaketi aldı. Murat Ercan, Kaymakam Şahin sayesinde bürokratik engellere takılmadan sağlık ocağı yaptırdıklarını ifade ederek, “ Bir çok hayırsever bu bürokratik engellerden dolayı bağış yapmaktan vazgeçiyor” diye şikayette bulundu. 500 bin TL’ye yapılan sağlık ocağının açılışı ile birlikte yaşlı nüfusu çok olan Zuhuratbaba ve Ataköy 1.2.4.5. Kısım Mahalle sakinlerine önemli bir sağlık hizmeti sunuluyor.

 

 

 

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.