Bağcılar Belediyesi’nden 16 Akülü Araç

İstanbul Yayın: 19 Mayıs 2009 - Salı - Güncelleme: 19.05.2009 13:32:45
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Akülü araçları dağıtan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, engellilere saygı ve şefkatin, onlara yaşama sevinci verdiğini söyledi. Bağcılar Belediyesi, engelliler haftası dolayısıyla halk sarayında engelliler şöleni düzenledi. Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul ve Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın yanı sıra engelliler ve ailelerinin  katıldığı şölende 16 kişiye  akülü araç hediye edildi. Şölene katılan engelli çocuklar, ezberlediği şiirleri, şarkıları okudular ve hazırladıkları tiyatro oyununu sergilediler. 

 
Saygı ve Şefkat, Engellilerin Yaşama Sevinci

Akülü araç dağıtım töreninde konuşan Çağırıcı, inşaatı devam eden ‘Engelliler Sarayı’nın bitmesiyle birlikte, çok sayıda engellinin ve ailelerinin kursa katılacaklarını, eğitim verileceğini ve ürettiklerini satabilecekleri mekanlar oluşturacaklarını’ söyledi. Engellilere saygı ve şefkatin, onlara yaşama sevinci verdiğini belirten Çağırıcı, bugüne kadar yüzlerce engelliye akülü araba vererek onların hayatlarını kolaylaştırmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.