Orhangazi Öğrencileri Akıllı Sınıflarda

Eğitim Yayın: 27 Mayıs 2009 - Çarşamba - Güncelleme: 27.05.2009 22:21:04
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Yeni kurulan ilçelerden Sultangazi’de öğrenciler artık ‘akıllı’ sınıflarda eğitim görüyorlar. Orhangazi İlköğretim Okulu da bu alanda en yoğun çalışanlardan biri. Okul Müdürü Abuzer Korkmaz ve Okul Aile Birliği Başkanı Nazmi Bala ele ele vererek, velilerin desteği ile tüm sınıfları ‘akıllı tahta’larla donattılar. Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Belediye Başkanı Cahit Altunay, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir ve öğrenci velilerinin katılımıyla yapılan ‘akıllı sınıf’ açılışında konuşan okul müdürü Abuzer Korkmaz “2007-2008 öğretim yılında hizmete açılan okulda, sivil toplum kuruluşları ve velilerin bağışlarıyla 21 kamera ile güvenlik sistemi kuruldu. 4 Bin kitap kapasiteli kütüphane ile tüm sınıflarda bilgisayar ve projeksiyon sistemi ile akıllı sınıfları oluşturduk. Artık  öğrencilerimiz interaktif eğitim alıyorlar” dedi.

Öncelikli Mesele Eğitim

Sultangazi Belediye Başkan Cahit Altunay da, yerel yönetim olarak eğitimi ‘birinci öncelikli’ mesele olarak gördüklerini vurgulayarak yaptığı konuşmasında  “Sultangazi’nin eğitim, gençlik ve başarı kelimeleri ile anılacağını, Sultangazi’nin eğitim kalitesinin artması için tüm imkânlarını seferber edeceklerini” söyledi. ‘Akıllı ‘ sınıfların açılışının ardından, okul idarecileri tarafından ‘akıllı tahta’ hakkında bilgi verildi. Kaymakam Yusuf Ziya Çelikkaya ve Belediye Başkanı Cahit Altunay da öğrenciler arasına oturarak bir süre ders dinlediler ve öğrencilere çeşitli sorular sordular.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.