Bağcılarda Futbolda Bir İlk Yaşandı

Spor Yayın: 05 Temmuz 2010 - Pazartesi - Güncelleme: 05.07.2010 12:11:50
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bağcılar Belediyesi yaz spor okulları, bir dönemin ünlü futbolcularından oluşan şöhretler karması ile Meclis Gençlik takımı arasında oynanan karşılaşma ile açıldı. Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumu’nda gerçekleştirilen karşılaşmada, bir dönem Fenerbahçe’de top koşturan Tarık ve Erol, Galatasaray’ın efsanevi oyuncularından Mustafa Yücedağ ve Burak, Beşiktaş’tan Ali Eren forma giydi. Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Necati Karagöz ve Bağcılar Emniyet Müdürü İbrahim Dereboylu’nun da forma giydiği Şöhretler Karması maçı 10’a 3 kazandı.

Sahalarda Bir İlk

Karşılaşmada bugüne kadar sahalarda görülmedik bir olay da yaşandı ve 21 erkek arasında bir bayan futbolcu da sahada yer aldı. Maçın ikinci yarısında oyuna dahil olan 13 yaşındaki Azime Kabul 2 de gol atmayı başardı. Üsküp İlköğretim Okulu öğrencisi olan ve okulunun bayan futbol takımında oynayan Kabul, ünlü futbolcularla aynı takımda oynuyor olmaktan hem büyük mutluluk duyduğunu, hem de çok heyecanlandığını ifade etti.

Programın açılışında konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, gençlerin spora yönlendirilmesi gerektiği düşüncesinden hareketle yaz spor okullarını düzenlendiklerini söyledi. Çağırıcı, Mahmutbey Stadyumu’nu dolduran yaz spor okulu öğrencilerine de başarı dileklerinde bulundu.

Bağcılar Belediyesi’nin yaz spor okullarına bu yıl 9 bin 150 öğrenci kayıt yaptırdı. 40 gün devam edecek olan yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, atletizm ve kort tenisi olmak üzere 5 farklı branşta eğitim verilecek. 27 ayrı noktada eğitim görecek olan öğrenciler belirli noktalardan servisle alınacak ve eğitimi ardından tekrar aynı noktalara bırakılacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.