Pascal Küçükçekmece’de

Spor Yayın: 08 Temmuz 2010 - Perşembe - Güncelleme: 08.07.2010 21:26:04
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Küçükçekmece Belediyesi ve Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği’nin işbirliğinde  her yıl geleneksel olarak düzenlenen 4. Minikler Futbol Turnuvası yapıldı. 4 Temmuz Pazar günü Yeşilova Stadı’nda 3.’lük için yarışan minikler, ardından yapılan gösteri maçında da top koşturdular. İstanbul Trabzon ve Özmurat Spor Kulüpleri arasında geçen final maçı Özmurat Spor Kulüp’ünün galibiyetiyle sonuçlandı. Tribünlerden yüzlerce Küçükçekmecelinin izlediği turnuvaya, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan Yardımcıları, İstanbul Amatör Kulüpler Genel Koordinatörü Abdullah Kaya, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı ve çok sayıda spor yorumcusu katıldı. 2000 yılından Beşiktaş Spor Kulübüne transfer olan ve uzun yıllar Türkiye’de profesyonel olarak futbolla ilgilenen  Pascal Nouma da Küçükçekmeceli miniklere sürpriz yaparak onlara statyuma geldi. Amatör miniklere moral veren başarılı futbolcu  Pascal Nouma final maçı öncesinde sahada top koşturarak şov yaptı.

40 Bin Kişilik Tesis

Final maçı öncesinde minik futbolcuları tebrik eden Başkan Yeniay yaptığı konuşmasında, “Spor kardeşliktir, spor centilmenliktir. Sloganımız; “Sporda Kaybeden Yoktur; Spor Yapan Kazanır” Sporcu gençlerimiz hayata her zaman 1-0 önde başlar. Çünkü spor yapan gençlik yanlış yola sapmayacaktır, yanlış alışkanlıklar edinmeyecektir. Vatanına, milletine ve ailesine hayırlı birey olacaktır” dedi. Sporun bütünleştirdiği kardeşlik ve centilmenlik ruhu için çocukları spora yönlendirmenin doğru olacağını belirten Başkan Aziz Yeniay, ilçenin yapılacak spor alanlarıyla çok daha iyi şampiyonlar çıkaracağının altını çizerek, “Yakında Halkalı’da 40 bin kişilik bir tesis hizmete başlıyacak. Bu tesisin altında da 10 bin kişinin salon sporlarından faydalanacağı bir spor kompleksi olacak.  Gençlerimize ne verirsek onu alırız. Biz onları sonuna kadar destekleyeceğiz” dedi

 

Küçükçekmece Belediye Başkanlığı Yapılan Final maçı ardından ilçedeki amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu. İlçedeki 24 amatör futbol kulübüne ihtiyaç duyduğu yüzlerce malzemeyi sunan Küçükçekmece Belediyesi, turnuvanın sonunda kupa, plaket ve madalya takdimiyle gençlerin gönlünü yeniden fethetti.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.