Umut Öztürk'ün Konuğu Levent Yüksel Oldu

Magazin Yayın: 04 Ağustos 2010 - Çarşamba - Güncelleme: 04.08.2010 21:01:50
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Her Çarşamba ünlü bir sanatçı Delta Fm Live Performance’da Umut Öztürk’ün konuğu olmaya devam ediyor. Umut Öztürk’ün bu haftaki konuğu şarkıları uzun yıllar dillerden düşmeyen sanatçı Levent Yüksel oldu.

Umut Öztürk ve Levet Yüksel’in hoş sohbetine dinleyiciler gönderdikleri yüzlerce mesajla eşlik etti. Yüksel, sektördeki tecrübesinden yola çıkarak Umut Öztürk ve Delta Fm dinleyicilerine müzik piyasası hakkında şunları anlattı; “Müzik piyasında ilerledikçe sanatçının önüne daha büyük zorluklar çıkıyor. İşte bu noktada uzun soluklu dinlenebilmek için meşhur olduktan sonra pes etmeden daha fazla çaba göstererek çalışmak gerekir” dedi. Müzik yapılırken çok büyük çabalar harcandığını ifade eden başarılı sanatçı, dinleyecilerin yapılan müziği beğenmediği takdirde bütün emeklerin boşa gideceğini ve bu nedenle albüm yaparken şarkı seçiminde çok titiz davrandığını söyledi. Levent Yüksel, hayranları tarafından oldukça sevilmesini de samimiyetine bağladı. Programda Kasım ayında çıkacak albümünün müjdesini de veren sanatçı, albümde Halil Koçak, Sıla ve Efe, Soner Sarıkabadayı ile Sezen Aksu eserlerininde yer alacağını belirtti. Albüm çalışması nedeniyle vaktinin çoğunu stüdyoda geçirdiğini ifade eden Yüksel, bu nedenle konserlere ara verdiğini dile getirdi. Levent Yüksel program sonunda Delta Fm ailesinin konukseverliğinden çok memnun kaldığını ifade ederek tüm dinleyicileri çok sevdiğini belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.