Tuğba Özay Öztürk’e Konuk Oldu

Magazin Yayın: 02 Ekim 2010 - Cumartesi - Güncelleme: 02.10.2010 04:37:11
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Delta Fm Live Performance’da her hafta ünlü bir isim Umut Öztürk’ün konuğu olmaya devam ediyor. Programın bu haftaki konuğu mankenlikten şarkıcılığa geçiş yaparak dikkatleri bir anda üzerine çeken Tuğba Özay oldu.

 

Türkiye güzeli ve dünya 2.güzeli unvanına sahip olan Tuğba Özay, sanatçılık alanında da oldukça iddialı olduğunu dile getirerek modellikten albüm çıkarmaya kadar uzanan süreç hakkında “Albümüm ilk çıktığında büyük hayal kırıklığına uğradım. Ancak dinleyiciler zamanla şarkılarımı benimsedi. Albümde 14 şarkı yer alıyor ve bunlardan 12’sinin sözleri bana ait. Şiir ve beste alanında 500’e yakın eserim var ve eserlerimi hislerimle yazıyorum bu nedenle de kendime güveniyorum” dedi.

İkinci Şiir Kitabı Yolda

Albüm tanıtımlarına hız kesmeksizin devam eden sanatçı, birçok festivalde yer aldığını ve almaya da devam ettiğini ifade ederek yurtdışı konserlerinin dışında Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da da birçok projeye imza attığını dile getirdi. Başarılı olmanın sırrını öncelikle hayata dair hedefler koymaya dayandıran Özay, bu hedeflere ulaşmak için çalışılması gerektiğini söyledi. Tuğba Özay, sektör değiştirerek modellikten farklı sanat dallarına geçiş yapanlardan da Çağla Şikel, Pınar Altuğ ve Asuman Krause’nin alanlarında başarılı olduğunu anlattı.

Çok kitap okuduğunu da söyleyerek Özay sevenlerine 2.şiir kitabının da müjdesini verdi. Sanat dünyasının birçok alanında kendini gösteren Özay’ın, bir magazin dergisinde de seyahat köşesi yer alıyor.

Yaşadığı zorlu günleri unutamayan Tuğba Özay bu nedenle sosyal projelere de imza atıyor. Bu anlamda da başarılı sanatçı mahkûmlar için Bilecik M Tipi Cezaevi’nde konser verecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.