Amatörlere Beykoz Belediyesinden Destek

Spor Yayın: 09 Ekim 2010 - Cumartesi - Güncelleme: 09.10.2010 01:31:21
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Spora ve sporculara büyük önem veren Beykoz Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren 21 Amatör Spor Kulübü’ne çeşitli spor malzemeleri yardımında bulundu. Malzemelerini teslim alan sporcuların sevinci görülmeye değerdi.

 

R. Şahin Köktürk Spor Kompleksi’nde yapılan dağıtım töreninde sporcular malzeme yardım kolilerini Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Nevin çalışkan’ın elinden aldılar. Eşofman takımından futbol topuna, çantasından tenis raketine, formasından satranç takımında kadar her şeyin düşünülerek hazırlandığı sportif malzeme kolilerinde bir kulüp için gereken her şeyin olduğunu ifade eden sporcular, desteklerinden dolayı Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’e teşekkür etti.

Sizden Başarı Bekliyoruz

Sporcularımızın yetişmesine ve fiziksel şartlarına yapılan desteğin oldukça önemli olduğunu kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Nevin Çalışkan, ilçemizi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil edecek geleceğin sporcularını yetiştiren amatör spor kulüplerini kutladığını söyleyerek, sporculardan da başarı sözü istedi.

İlçede faaliyet gösteren toplam 21 Amatör Spor Kulübü’ne yapılan yardım paketlerinde toplam 250 yağmurluk, 300 futbol forması, 250 pamuklu eşofman takımı, 1500 t-shırt, 1500 futbol topu, 1500 futbol çorabı, 260 maç topu, 1300 torba çanta, 35 bay-bayan mikro eşofman takımı, 30 yüzme tahtası, 20 satranç takımı, 100’lü pinpon topu, 25 kürek sporu mayosu, 30 pinpon raketi, 20 tenis raketi, 18 futbol forma takımı, 30 kaleci eldiveni, 30 kaptan kolluğu bulunuyor
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.