Küçükçekmeceli Liseliler Bilgilerini Yarıştırdı

Eğitim Yayın: 21 Ocak 2011 - Cuma - Güncelleme: 21.01.2011 02:02:58
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Küçükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği “Hop Dedik Ayhan İle Liseler Yarışıyor”  bilgi yarışmasının ikincisi Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirildi. İlçede eğitim veren liselerden üç okul arasında düzenlenen yarışmada Mustafa Barut Lisesi birinci oldu.

 

Halkalı Ticaret Meslek, Atakent İMKB ve Mustafa Barut Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen ve sunuculuğunu Hopdedik Ayhan’ın yaptığı yarışmada öğrenciler hem eğlendi hem de bilgilendi. Yarışmada öğrencilere tarih, edebiyat, coğrafya, spor ve genel kültür sorularının yanı sıra Küçükçekmece Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerinin çalışmaları hakkında sorular yöneltildi. Yarışma sonunda 65 puanla Mustafa Barut Lisesi birinci oldu. Yarışma boyunca esprili tavırlarıyla öğrencilerin sempatisini üzerine çekmeyi başaran ünlü radyocu Hop Dedik Ayhan, yarışma boyunca eğlenceli dakikalar yaşattı. Oldukça çekişmeli geçen yarışmanın sonunda yedek sorularla Halkalı Ticaret Meslek Lisesi ile eşit giden puan durumunu Mustafa Barut Lisesi bozdu ve birinciliği elde etti. Yarışmanın sonunda ünlü radyocu,  yarışmaya katılan okulların öğretmenlerini sahneye davet ederek çiçek takdim etti. Birinci olan Mustafa Barut Lisesi öğrencileri ise, 100’er liralık hediye çekinin sahibi oldu.

Küçükçekmece Belediyesi’nin gençlere yönelik birçok etkinlik düzenlediğini ifade eden başarılı sunucu Ayhan Güngör, gençlere seslenerek  “Küçükçekmece Belediyesi sizleri önemsiyor. Kış spor okulları, tiyatrolar ile birçok kültür ve sanat etkinliği ile sizlere imkanlar sağlıyor. Boş vakitlerinizi sosyal paylaşım sitelerinde geçirmeyin. Bu fırsatlardan faydalanın” diye öğrencileri uyardı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.