Altunay’a Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı Ödülü

Güncel Olaylar Yayın: 17 Mayıs 2011 - Salı - Güncelleme: 17.05.2011 22:46:21
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Türkiye genelinde dağıtımı yapılan tek Yerel Yönetim Dergisi olan Özel Kalem Dergisi, 3’üncüsünü düzenlediği Yerel Yönetim Ödülleri ile 2010 yılının en başarılı yerel yöneticileri ve projelerini ödüllendirdi.

Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde düzenlenen ve sunuculuğunu tiyatro sanatçısı Gülsen Tuncer’in yaptığı törenle, ödüller sahiplerini buldu.

Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri 2010 için 12 ayrı kategoride yapılan başvurular; Prof. Dr. Cevat Geray Başkanlığı’nda, Erdoğan Bilenser, Sadun Emrealp, Prof. Dr. Zekai Görgülü, Prof. Dr. Ruşen Keleş, Prof. Dr. Handan Türkoğlu, Yrd. Doç. Dr. Sırma Turgut’dan oluşan seçici kurul tarafından değerlendirildi.

Yapılan değerlendirmeler sonucunda; Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay; Katılımcı Yönetim Dalında  “Parkınızın İsmini Siz Koyun Projesi” ile Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı ödülünü almaya layık görüldü.

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy; “Eğitime Bir Destek Geleceğe Bin Işık Projesi” ile Yılın Valisi, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise, “Kentsel Alanlarda Ekonomik ve Sosyal Entegrasyon Projesi” ile yılın Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

“PARKINIZIN İSMİNİ SİZ KOYUN PROJESİ”

Sultangazi ilçesinde yer alan 91 adet parkın ismi, bulunduğu cadde ve sokaklar ile anılmaktaydı.

Geçtiğimiz yıl Sultangazi Belediyesi tarafından halkın yönetimde söz sahibi olması anlayışı ile hareket ederek,  park isimlerinin Sultangazililer tarafından verilmesi istenmişti.

Ağırlıklı olarak şehit isimlerinin yer aldığı öneriler, 25 Ağustos 2010 tarihine kadar internetten sultangazipark@gmail.com adresine e-mail ile ya da doldurulan formlar mahalle muhtarlıklarına teslim edilmişti.

Yapılan değerlendirmenin ardından, Sultangazililer tarafından önerilen isimler parklara verilmişti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.