Ömer Dinçer; İstihdama Katkı Sağlayın

Güncel Olaylar Yayın: 17 Mayıs 2011 - Salı - Güncelleme: 17.05.2011 22:48:03
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, ''Ekonomik büyüme olmadan yoksullukla mücadele edilmez. Vereceğiniz yardım ne kadar büyük olursa olsun yoksulluğu ortadan kaldıramazsınız. Onun için ekonomik büyüme şart'' dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer, Bahçelievler’de, sanayici ve işadamlarıyla bir araya geldi. Bakan Dinçer, Belediye Yeni Sahne Salonunda gerçekleşen toplantıda, hükümetin istihdama katkı sağlayan işverenler için sağladığı olanakları işadamlarına anlattı.

Özellikle, işyerinde bayan işçi çalıştıranların işveren SGK prim payının belli bir süre devlet tarafından ödendiğine dikkat çeken Bakan Dinçer, işadamlarından istihdama katkı sağlamalarını istedi. En fazla ihtiyaç duyulan meslek dallarına yönelik meslek kursları açtıklarını söyleyen Bakan Ömer Dinçer, bu kurslara katılan her birey için günlük 15 TL. harcırah verdiklerini de sözlerine ekledi.

Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’nun da hazır bulunduğu toplantıya katılan işadamları da sorunlarını ilk ağızdan bakan Dinçer’e anlatma fırsatı buldular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.