CHP Yönetiminden Çelikbilek’e Ziyaret

Güncel Olaylar Yayın: 19 Temmuz 2011 - Salı - Güncelleme: 19.07.2011 03:08:05
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başkanlık toplantı odasında gerçekleştirilen ziyarete Meclis Üyesi Hayrullah Usta, Yönetim Kurulu Üyelerinden Erkan Özmen, Necmiye Gönenli, Selami Özçelik, Deniz Yıldız da katıldı. Başkan Çelikbilek tarafından sıcak karşılanan ziyaret samimi sohbet ve karşılıklı fikir alışverişi ile gerçekleşti.

Bugüne kadar vatandaşların her kesimiyle çeşitli zamanlarda bir araya geldiklerini,  ilçedeki siyasi partilerin temsilcileriyle de daha sık görüşülmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Çelikbilek, iki yıl içerisinde yapılan hizmetleri ve bazı projeleri paylaştı. Başkan Çelikbilek, “Attığımız her adım, yaptığımız her iş Beykoz’un gelişimi içindir. Beykozlu hemşehrilerimin yaşam kalitesinin artması için ciddi gayret içerisindeyiz. Ancak CHP’li bazı meclis üyesi arkadaşlarımızın girişimleri bu hizmetlerin yapılmasına engel oluşturmakta. Halbuki bize her zaman neyi niçin yaptığımızı ve niçin yapacağımızı sorsalar, her türlü bilgiyi vermeye hazırız. Zor bir bölge olan Beykoz’da istiyoruz ki, projelerimiz en kısa zamanda hayata geçsin. Beykozlular da daha rahat nefes alsın. Bunun için siyasi parti gözetmeksizin Beykoz için birlikte hareket edebilmeliyiz.” diyerek olumlu ve  yapıcı işbirliği çağrısında bulundu.

CHP İlçe Başkanı Nagihan Akan da Başkan Yücel Çelikbilek’e teşekkür ederek, haklı bir çağrı olduğunu, yeni bir yapılanmaya gittiklerini ve bundan sonra daha sık bir araya gelerek, Beykoz için yapılacak çalışmalarda destek olacaklarını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.