Çelik Umut Öztürk’e Konuk Oldu

Magazin Yayın: 31 Temmuz 2011 - Pazar - Güncelleme: 31.07.2011 22:31:49
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Uzun bir aranın ardından “Kalp Gözü” isimli albüm çalışmasıyla yeniden müzikseverlerle buluşan Çelik, Delta FM’de Umut Öztürk’ün program konuğuydu. Sevenleri başarılı popçuya gerek gönderdikleri mesajlarla gerekse canlı telefon bağlantılarıyla hayranlıklarını belirttiler. Albüm tanıtım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ifade eden Çelik, albümüne ismine veren şarkının çıkış noktasını şu sözlerle dile getirdi: “Çevremizde cereyan eden olaylara dar açıdan baktığımız için yaşamın içinde fark edemediğimiz o kadar çok şey var ki. Kendime hedef olarak bu noktayı seçtim ve en içten duygularımla kalp gözünü işaret etmek istedim.” dedi.

Hata Yapabiliriz Ancak Niyetimizde Kusur Olmaz

Yaşam felsefesine dair samimi açıklamalarda da bulunan Çelik: “Verdiğim sözde durabilmeliyim. Ancak her insan gibi bende hata yapabilirim. Önemli olan niyetimizde kusur olmaması” dedi.

Son zamanlarda reyting amaçlı programlara da dikkat çeken Çelik, kendisinin katıldığı programlarda flaş haber niteliği taşıyacak konular olmamasına rağmen reytinglerin çok olumlu olduğunu belirterek halka zorla bir şeylerin izlettirilemeyeceğini önemli olanın halkın istediği tarzda programların izleyiciye sunulması gerektiğini vurguladı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.