Kılıçdaroğlu Bakırköy’de Tiyatro İzledi

Güncel Olaylar Yayın: 25 Mart 2012 - Pazar - Güncelleme: 25.03.2012 22:32:58
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Bakırköy Belediyesi ve Yeşilköy Ermeni Okulundan Yetişenler Derneği katkılarıyla hazırlanan ve Nar Taneleri Folklor ve Tiyatro Topluluğu tarafından sahnelenen“Nar Taneleri” isimli 2 perdelik oyunun    Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapılan galasına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ,”Tamamen amatör sanatçılardan kurulu tiyatronun performansını çok beğendim.”dedi.

 

Bakırköy Belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen ve Yeşilköy Ermeni Okulundan Yetişenler Derneği Başkanı Arev Cebeci’nin ev sahipliğinde gerçekleşen galaya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra  Türkiye Ermenileri Patrik Vekili Aram Ateşyan, CHP Milletvekilleri Gürsel Tekin, Bihlun Tamayligil,Aydın Ayayadın, Mevlüt Aslanoğlu, Süleyman Çelebi,Osman Faruk Laloğlu,Sezgin Tanrıkulu, Bakırköy Kaymakamı Yakup Vatan, ünlü tiyatro sanatçıları Müşfik Kenter, Üstün Asutay, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan, fotoğraf sanatçısı Ara Güler de katıldı.

 

Aram Gostanyan’ın özgün hikayesinden yola Hagop Ari Güleç’in yazdığı, Aytekin Özen’in oyunlaştırıp-yönettiği Nar Taneleri oyununda; özündü dil, din, ırk ayrımı gözetmeksizin, tüm farklı inançların, değişik kültürlerin yan yana, dostluk-kardeşlik içinde yaşanabileceğinin önemli ipuçlarını sunuyor.

 

Oyunun ardından sahneye davet edilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kısa bir açıklama yaparak,”  Tamamı amatör sanatçılardan kurulu olduğunu öğrendiğim tiyatromuzun muhteşem performansından sonra bize çıkıp fazla bir şey söylemek düşmez. Onlar birer nar tanesi. Ben de emeği geçen başta  Bakırköy Belediye Başkanımız Ateş Ünalerzen, Dernek Başkanı Arev Cebeci olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum.”şeklinde konuşu.

KILIÇDAROĞLU,USTA’NIN FOTOĞRAFINI ÇEKTİ

Öte yandan galadan sonra verilen kokteyle de katılan Kemal Kılıçdaroğlu, oyunu izlemeye gelen usta fotoğraf sanatçısı Ara Güler ile Ahmet Hakan’ın  fotoğrafını çekti.                           Ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu, yedi sezondur kapalı gişe oynayan Bakırköy Belediye Tiyatroları oyunlarını da izlemek istediğini belirttiği Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünalerzen’den oyunun sahnelendiği tarihi bina olan Yunus Emre Kültür Merkezi hakkında da bilgi aldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.