Türkiye'nin Online Davetiye Sitesi 5 Yaşında

Bilim Teknoloji Yayın: 25 Şubat 2013 - Pazartesi - Güncelleme: 25.02.2013 19:50:29
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Türkiye’nin online içerikli davetiye sitesi olan davetiye.gen.tr 5 Yaşında. 5 yıldır binlerce çiftin düğün hayallerini süsleyen davetiyeleri üreten davetiye.gen.tr Türkiye’nin ilk online düğün davetiyeleri sitelerinden. Web sitelerinden ürün satın almanın çok zor olduğu ve internet dolandırıcılığının popüler olduğu 2007-2008 yıllarında internetten satın alınması en zor ürünlerden biri olan davetiye için online satış hizmetleri başlatan davetiye.gen.tr müşterileri ile o yıllarda çok sık yaşadığı güven problemlerini aşarak 2013 yılına kadar yaşamını sürdürdü. Online sipariş veren müşterilerinin güvenini ve takdirini kazanan davetiye.gen.tr, memnun müşterilerinin referansları ve tavsiyeleri ile her geçen gün sektöründe büyüme kayıt etti. Günümüzde internet reklamcılığı ile ürün ve hizmetlerini tanıtan ve müşterilerine ulaştıran milyonlarca firma bulunuyor. Davetiye.gen.tr bu firmalar arasında sektöründe tartışmasız en profesyonel hizmeti veren firma olarak karşımıza çıkıyor. Müşterilerinin siparişinden teslimat aşamasına kadar hızlı bir üretim süreci içinde kurulduğu günden bu yana kalite çizgisinden ödün vermeyen davetiye.gen.tr müşterilerinin siparişlerini 1 günde üreterek onlara ulaştırıyor.
Merkezi İstanbul Şirinevler’de bulunan Davetiye.gen.tr müşterilerine mağazası üzerinden de hizmet veriyor. İstanbul’da bulunan müşterileri internet sitesi üzerinden beğendikleri ürünleri mağazaya ulaşarak da beğenip sipariş verebiliyorlar. Davetiye.gen.tr mağazasından 80’e yakın katalog üzerinden yaklaşık 8 bin modeli müşterilerinin beğenisine sunuyor.
Türkiye’nin en kaliteli
davetiye üreticisi Koza Davetiye ürünlerinin de yer aldığı davetiye.gen.tr mağazasından Kredi kartı ile ödeme yapılabiliyor.

Davetiye.gen.tr site editörü Melike Kahvecioğlu müşterilenin her zaman online siparişlerde sözünde duran ve verdiği taahhütleri eksiksiz yerine getiren firmaların her zaman başarılı olduklarını dile getirirken davetiye.gen.tr’nin başarısını da buna bağlıyor. Kahvecioğlu “Yapamayacağımız hiçbir sözü müşterilerimize asla vermeyiz. Amacımız nihayetinde para kazanmak olabilir ama para kazanmak için asla müşterilerimizi yanılmaya yönelik davranışlar ve sitemizde içerikler bulundurmayız. Seçtikleri ürünün kendimizce beğenmediğimiz yanlarını kendimiz alıyormuş gibi onlara aktarırız.  Kargoda ürünün hasar görmemesi için kullandığımız paketlerin ezilmemesine ve kargo görevlilerinin dikkatle taşıması için uyarılarımızı yaparız. Sipariş sonrası davetiye bilgilerinde hata olmaması için onlara tekrar tekrar kontrol ettirerek hata olmadığına emin olduktan sonra bakıya alırız. Firmamız tarafından meydana gelen tüm sorunlarda yada hatalarda ürünün aynısını yine 1 gün içinde onlara ulaştırarak mağdur olmalarına izin vermeyiz. Bu nedenle onların çevrelerinde davetiye ihtiyacı olan insanların da tercihi oluyoruz. Davetiye fiyatları ile de Türkiye’nin en iddialı web sitesiyiz.” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.