HAYVANLARI SEVERİM

Özel Haber Yayın: 06 Mart 2016 - Pazar - Güncelleme: 06.03.2016 04:30:26
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 7 dk.
Google News

Yunus Emre’nin aşkla söylediği bir söz vardır, ‘yaratılanı severim, yaradan’dan ötürü’ Bende yaratılanları severim. Evimde köpek beslerim. Atlara bayılırım. At yarışı izlemeyi arada oynamayı da severim. Ne hikmetse ördekler çok komik gelir bana. Hani derler ya şaşıran ördek g..g.. gider. Kendisini araştırmacı gazeteci olarak lanse eden Bakırköy Gazetesinin sahibi Rafet Yıldırım denen arkadaş kimlerden talimat aldıysa son dönemlerde konuk yazarlık yaptığım ATAKÖY GAZETESİ sahibi ve bana savaş açmış gibi. Haber içeriğinde aynen şöyle yazmış Yılmaz Bacacı bazı meclis üyeleriyle bu işler rakı içmeye benzemez ONLARDAN HARÇLIK almaya benzemez,senin ağababalarını, kimlerden para aldığını herkes herşeyi biliyor ve herkes herkesi tanıyor.Şaşkın ördek dedim ya oturup rakı içtiğim meclis üyeleri Taner Kazanoğlu, Baki Gövtepe ve Süleyman Nadir Ataman isimli üyelerdir. İşin ilginç yanı aynı masada kendisi (Rafet Yıldırım) de var. Sor bakalım Rafet Yıldırım hangisinden harçlık almışım. Ben açıkça yazıyorum. Korkma sende yaz de ki o masada bulunan meclis üyelerinden biri avukattır. Kendisi benim davalarımla da ilgilenir. Hatta şu davalarım de. Yazmaktan korkarsan ben yazayım çek midir, senet meselesi midir, kavgamıdır, kimsenin bilmesini istemediğin bir suçtan memnu haklarını geri almak istemenmidir, her neyse dava konusunu da ben yazayım.

Rafet Balık Sever

Haber içinde yazmaktan korkmuş olmalı ki feyk hesaplarla yaptığı yorumlarda bahsetmiş. İşi olan ofisi olan bir meclis üyesinin ofisinde saatlerce oturup 100-150 Tl alıp çıkıyormuşum. Eh be Rafet Yıldırım o ofiste sende vardın hatta yanında birde arkadaşın vardı. Ben gelince de hemen gidiverdin. Ayrıca bahsettiğin ofisin sahibini meclis üyesi olmadan da tanırım siyasetle alakası olmayan ortak dostlarımız da var. Para alma meselesine gelince evet alıyordum kızım üniversiteye başladığında her ay burs verirdi. Üstelik ben nereye koşuyor falan da yazmadan kızıma burs alıyordum. Sahi nereye koşuyor falan yazmıştın ya onun nereye koştuğu belli de sen nereye koşuyorsun ofisten çıkıp birlikte balık yemeye mi gidiyorsunuz?

Az Sonra Yok Görüntü Varsa Yayınlayacaksın

Gelelim Yahya Göktaş’tan para alma meselesine şantaj yapıp rüşvet mi istemişim? Özgürlük meydanında para alırken görüntüm olduğunu söylemişsin görüntüyü yayınlamasan çok ayıp edersin. Lütfen sana yalvarıyorum Rafet Yıldırım şu görüntüyü yayınla. Yayınla da Bakırköy sözünün eri gazeteci görsün. Tüm bu yazılar ve hatta senin sözde haberin yayınlandıktan sonra yani 05 Şubat Cuma günkü meclis toplantısında Yahya’dan özellikle para istedim. Parayı alırken de orada bulunan bir arkadaşa fotoğraf çek, çek ki para aldığımın belgesi olsun dedim. Rafet Yıldırım sana kim anlatmışsa eksik anlatmış. Birde benden dinle. Süleyman Nadir Ataman, Emrah Topkaya, Ali Türkoğlu, Erkan Kılıç ve Taner Öğünç hakkında da yazılar yazdım. Hepsine sor bakalım hangisine şantaj yapmışım hangisinden para talep etmişim. Hatta ismi geçenlerden biri reklam verelim desteğimiz olsun demesine rağmen kabul etmedim. Ataköy Gazetesinin adını kullanarak hiçbir zaman hiç kimseden para talep etmedim, etmemde. Senin yaşından fazla basın sektörüne hizmet eden, cebinde basın şeref kartı taşıyan, Bakırköy Gazetesi olarak Bakırköy Belediyesi hakkında olumsuz haberler yapıp mahkemelik olduğun dönemlerde ATAKÖY GAZETESİNDEN ayrılmayan hatta ATAKÖY GAZETESİNİ istihbarat alanı gibi kullanan Rafet Yıldırım, yazdığınız yorumlarda sizin gazeteci müsveddesi dediğiniz, kaşar dediğiniz, hatta Ata Vakıftan 10 bin maaş aldığını iddia ettiğiniz Özcan Atamer’in parayla pulla işi olmadığı gibi, şantaj da yapmaz, kafa da koparmaz. Ne kendisi ATAKÖY GAZETESİ adına birilerinden para talep eder, nede yanında çalışan (tüm yazarlar da dahil) birilerinin bunu yapmasına müsaade eder. Varsa elinde belge yayınla, yayınla da bizde öğrenelim.

İtibarsızlaşan Mahkemeye Gider

Tetikçilik ve itibarsızlaştırma meselesine de açıklık getirelim. Bu güne kadar kimsenin kalemi olmadım. Kimseye tetikçilikte yapmadım. Tetikçi yakıştırması yapanı da mahkemeye verdim. Küçükçekmece adliyesinden araştırıp bulabilirsin. Nede olsa araştırmacı gazetecisin ya. Madem ki farklı gazetelerden kişilerle birlikte hareket edip belediye başkanı ve bazı meclis üyelerini itibarsızlaştırmaya çalışıyor, bu yönde yazılar yazıyoruz neden senin gibi adliyenin yolun aşındırmıyoruz. Kısacası neden mahkemeye vermiyorlar. Suç unsuru varsa belediye başkanı da meclis üyeleri de adliyenin yolunu çok iyi biliyorlar. Seni nasıl mahkemeye verdilerse beni de versinler. Özel hayatı deşifre etmek suçtur. Suç olmasa da kimsenin özeli beni ilgilendirmez. Sen benimle özel hayatımla ilgili ne biliyorsan yaz. Yaz korkma özel hayatımla ilgili yazdıklarından dolayı mahkemeye vermeyeceğim söz. Bekar olduğum için korkularım da yok Almanya’ya giden eşim de yok. Para karşılığı yurt dışına kimseyi de götürmüyorum. Unutmadan sizin gibi ‘ey Bakırköylü bu resmi unutma sakın’ da demiyorum. Belediye başkanıyla birlikte olduğun fotoğrafı yayımlayarak soruyorum. Neyin peşindesiniz?

 

Yılmaz BACACI

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.