Gürcan Yerel Seçim Startını Verdi

Politika Yayın: 02 Temmuz 2008 - Çarşamba - Güncelleme: 02.07.2008 02:57:01
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

İlçe Başkanlığının Yeşilköy Marina’da düzenlediği Bin 500 kişinin katıldığı yemekte konuşan Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Mahmut Gürcan, yerel seçimlerin startını verdi. Vatandaşların ve sivil toplum örgütlerinin yanı sıra yemeğe İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babşçu, İstanbul Büyükşehir Beledi Başkanı Kadir Topbaş, Bahçelievler Belediyesi Başkan Yardımcısı Zeynel Yıldırım da katıldı. Katılımın yoğun olduğu yemekte konuşan Gürcan, öncelikle bir Yeşilköylü olarak Kadir Topbaş’ın Yeşilköy’de yaptığı çalışmalara teşekkür ederek  “Gerçekten İstanbul Büyükşehir Belediyemiz yapmış olduğu çalışmalarla hem İstanbul’umuz da hem de Bakırköy’de sorumluluğu altındaki yerlerde yaşanabilir bir kent olmuştur. Yapılan bu çalışmalarla sorunlar birer birer çözülmüştür. Bu hizmet Ak partili belediyelerimizde olduğu gibi hükümetimizde de başarılı icraatlar devam etmektedir. Bakınız başbakanımız şehir şehir dolaşıp, adeta mekik dokuyarak Türkiye’yi büyütmeye devam ediyor. Ama bazı siyasetçiler bunu anlamıyor anlayamıyorlar. Milletle hizmetle işi olmayanlar buna anlam veremiyorlar. Milletle hizmetle işi olmayanlar makam odalarında boş lafla vakit öldürürler. Artık o devirler bitecek o dönemler  Bakırköy’de de geride kalacak. Bakırköy’ün kaynaklarını heba eden siyaset tarzı ilk yerel seçimde tarihe karışacak. Makam odaların da oturarak  büyük şehirle kavga ederek hiçbir sorununuzu çözemezsiniz hiçbir hizmeti

gerçekleştiremezsiniz. Geleceksiniz Yeşilköy’e Osmaniye’ye Kartaltepe’ye  halkla iç içe olup sorunlarını dinleyip gerekirse İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile bu sorunlara çözüm getireceksiniz yoksa etrafınızda ki üç beş kişiye derneğe hoş gözükerek Bakırköy’de ki hiçbir sorunu çözemez yenilik getiremezsiniz. Gençlerin emeklilerin bayanların sorunlarına kulak verip dertlerini dinlemeden Bakırköy’e hiç bir şey kazandıramazsınız. Bu günden sonra Bakırköy’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Bakırköy’ü hizmetle tanıştıracak olan kadrolar sizler olacaksınız bugüne kadar emek verdiniz bundan sonra daha çok emeğimizi vereceğiz daha çok çalışacağız. Ve iktidar yürüyüşümüzü tamamlayacağımız 2009 yılı Bakırköy’de Ak partinin  yılı olacaktır. Biz milletimize efendilik yapmaya değil hizmetkar olamaya geliyoruz. Bakırköy’de Belediye Başkanımızın adı hizmet aşkı olacaktır” dedi. 

                                                                                 
 
                                                                                Haber ve Fotoğraflar Yılmaz BACACI
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.