Bahçeli'den Erdoğan'a öneri

Politika Yayın: 29 Nisan 2008 - Salı - Güncelleme: 29.04.2008 17:42:56
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 6 dk.
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Sabah-atv satışı ve 301. madde konusunda çok sert eleştirilerde bulunan Bahçeli Ak Parti iktidarının sonu gelmiştir dedi. İşte bahçeli'nin sözlerinden satır başları;

TSK tarafından yürütülmekte olan mücadele bütün şiddetiyle sürmekte ve malesef milletimiz şehit vermeye devam etmektedir. Son bir haftada 10 vatan evladımız şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Milletimiz şehitlerine sahip çıkmış ve bu vatan evlatlarını kucaklayarak uğurlamıştır.

1 MAYIS KONUSUNDA DAYATMA

Bildiğiniz gibi Perşembe günü 1 Mayıs Emek ve dayanışma günü olarak kutlanacaktır. Hükümet yanlızca AB den gelen tekliflere açık olduğu için olsa gerek AKP'nin dayatmacı anlayışı burada da ortaya çıkmış, işçilerin Taksim meydanında toplanma talebine şiddetle karşı çıkmıştır. Karşılıklı sert açıklamalar gerginliğe neden olmuştur. Dileğimiz kutlamaların barış ve huzur içerisinde gerçekleşmesidir. 1 Mayıs'ı kutluyor, vatandaşlarımıza barış huzur ve esnlikler diliyorum.

VATANDAŞIN SABRI KALMADI

İşçiyi küçümseyen, çiftçiyi haşlayan bir Başbakanın hangi sınıfa hizmet ettiği düşünülmelidir. Vatandaşımızın yalanlara inanacak ve yoksulluğa katlanacak sabrı kalmamıştır. İşçinin köylünün ağzını zorla kapatma tavrı ne kadar sürecektir.

Gelişmeler Ak Parti hükümetinin artık yolun sonuna geldiğini göstermektedir. Vatandaş uyanmıştır. Ayak olmakla aşağılanan milyonlarca vatan evladı zamanı gediğinde cevabını verecektir.

Gelir artışını sağlayacak yatırımlar gerilemiştir. Haciz kıskacına yakalanan esnafın hali perişandır. En temel ihtiyaçlar bile karşılanamamaktadır. Temel gıda maddesi peynirin fiyatları yüzde 90 artmıştır. Çiğ sütün fiyatı yüzde 15 azalmışken peynirdeki artışın sebebi hükümetten beklenmektedir.

TÜRKİYE SÖZDE ZENGİNLEŞTİ

Türkiye sözde zenginleşirken vatandaş fakirleşmiş bir dilim ekmeğe muhtaç hale gelmiştir. Yerli yabancı hortumcular büyük karlar elde ederken çiftçi geçimini sağlayamayacak haler gelmiştir. Burada sorumlu iktidar partisidir. İktidarlar gelip geçicidir. AKP iktidarının bitişi yakındır ve devleti zarara uğratanlar mutlaka yargı önünde hesap verecektir. Yetimin hakkını kendi yakınlarına peşkeş çekenler mutlaka hesap verecektir.

Tablo şudur. Vatandaşımız fakirleşmiş ve bir dilim ekmeğe muhtaç hale gelmiştir. İşsizlik armış millet sefalet içine düşmüştür. Üreticimiz esnafımız çiftçimiz günlük geçimini sağlayamaz hale gelmiştir

KREDİ ÖDENMEZSE FATURA VATANDAŞA KESİLECEK

Son günlerde bir medya kurumunun finansmanının nerden karşılandığı konuşulmaktadır. İki kamu bankasından ve Katar menşeili bir şirketten elde edildiği anlaşılmaktadır. açıklamalardan şirkete ortak arayışında AKP hükümetinin yardımcı olduğu ve telkinlerde bulunduğu anlaşılmaktadır.Kredilerinin ödenmemesi halinde zarar kamu bankaları aracılığı ile vatandaşa yüklenecektir. MHP devletimizin herşeyini yakından takip etmektedir. Mutlaka hesap soracaktır.

ERMENİ İDDİALARI SOYKIRIM DEĞİL SAVUNMA REFLEKSİ

Osmanlı'nın son zamanlarında yaşanan Ermeni iddiaları soykırım değil, savunma refleksidir. Son olarak bu yıl Ermenistan'ın başkenti Erivan'da yapılan törenlerde tahrik had safhaya ulaşmış ve göstericiler Azerbaycan ve Türk bayraklarını çiğneyecek kadar gözü dönmüştür.

BAYRAK AYAKLAR ALTINDA ÇİĞNENEMEZ

Bu saldırılar karşısında Dışişleri Bakanlığı sessiz kalmıştır. Bayrak milli bağımsızlık sembolümüzdür ve ayaklar altında çiğnenemez. Buna sessiz ve tepkisiz kalamayız. Türk milleti dün olduğu gibi bugün de bu alçaklara cevap verecek güce sahiptir. Türk hükümetine bu konuyu basit diplomatik girişimlerle geçiştiremez.

301 KONUSUNDA DURUŞUMUZ BELLİ

301. madde konusunda düşünce ve duruşumuz bellidir. Tarihi bir yanlışa imza atılmaktadır. Bu yanlışı yapanlar vicdanlarda aklanamayacaktır. Aylardır söylediklerimizi bir kez daha yinelemekte fayada görüyorum.

Değiştirilmeye çalışılan 301'inci maddenin koruduğu değerlerin AKP hükümeti için bir anlam taşımadığı ortaya çıkmaktadır.

TÜRKLÜĞÜ HİÇE SANAN HÜKÜMET 6 YILDIR İŞ BAŞINDA

Avrupa birliği dayatmalarıyla Türklüğe hakaretin önü açılıyor. Türkiye'nin önüne koyulan raporlarda 301'le ilgili ağır eleştiriler yöneltilmiş. Türklüğü hiçe sayan bu hükümet 6 yıldır iş başındadır.

Sayın Başbakan Türkiyelilik anlayışını yeterli görmektedir. Değiştirilmeye çalışılan 301'inci maddenin koruduğu değerlerin AKP hükümeti için bir anlam taşımadığı ortaya çıkmaktadır. Başbakan kimlik bunalımındadır. Dayatma paketini imzalayacaklardır.

AK PARTİNİN SONU GELMİŞTİR

AKP zihniyetinin faturası Türkiye'ye ödetilecektir. AKP 6 yıldır kimliksiz siyaset anlayışını sürdürmekte ve Türklük değerlerine karşı inkar ve aşağılık kampanyası yürütmektedir.Ermeni iddialarının önünü açan da AKP iktidarıdır.

Teslimiyetçi uygulamaları ve sessiz duruşuyla aşağılama kampayalarına öncülük eden AKP hükümetidir. Gelişmelerden kimlerin rahatsız olduğu ortadadır. Bir tarafta milli değerlere sahip çıkanlar diğer tarafta işbirlikçiler ve ilkesiz ve teslimiyetçi iktidar..

REFERANDUM ÖNERİSİ

Buradan Sayın Başbakan'a seslenmek istiyorum. Eğer cesaret sahibi iseniz bu konuyu halk oylamsına götürelim. 301'inci maddeyi büyük Türk milletine soralım. Eğer buna yanaşmıyorsanız bu yanlıştan dönünüz. Soyunu sopunu bu madde görüşülürken karıştıranlara kanmayınız. Aziz milletimize helal gördüğünüz bu girişim bir kara leke olarak gelecekteki nesillerinize de çalınacaktır. Bunu bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.