Bakırköy Belediye Meclisinden Kaymakam’a Red

Özel Haber Yayın: 11 Mayıs 2008 - Pazar - Güncelleme: 11.05.2008 17:02:26
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Milli Eğitim Bakanlığı’nın ‘Sevgi Köprüsü’ projesi kapsamında Kars İlinden Bakırköy ilçesine gezmeye getirilmesi düşünülen 40 öğrencinin yol ve konaklama giderleri Bakırköy belediyesi tarafından karşılanmadı. Konu meclise taşınmadan önce yetkililer Belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen’e konu içeriğini ve detayını anlatıp kendilerinden yardım talebinde bulunmuş. Kars ilinden gelecek olan 40 öğrenci Bakırköy ilçesi ve İstanbulun tarihi yerlerini gezip tanıyacaklardı. Bu tür gezilerin ilçemizin tanınması ve kardeşlik bağlarının güçlenmesinde önemli rolü olduğuınu bilen sosyal belediyecilik anlayışı düşüncesinde olan Bakırköy Belediye Başkanı Hilmi Ateş

Ünalerzen, konuşma sonrasında da öğrencilerin giderlerini karşılama sözünü vermiş. Özel Kalem Müdürlüğü bütçesinde yer alan ağırlama giderlerinden karşılanabilecek olan yaklaşık 12 Bin YTL kaymakamlık aracılığı resmi bir yazı ile meclis gündemine getirildi. Meclis gündeminde görüşülen yazı hakkında söz alan CHP’li meclis üyesi Salih Yıldız, Kaymakamlık neden kendi bütçesinden karşılamıyor? Onlarında bütçesi var vakfı var. Şeklinde açıklamada bulundu. Yapılan oylama sonrasında da Ak Parti Meclis Üyesi M. Emin Ertekin evet oyu bağımsız meclis üyesi Rıza Zelyurt çekimser oy kullandı. Ve CHP’li meclis üyelerinin red oyu kullandığı  karar oy çokluğu ile kabul görmedi. Alınan karar sonrası görünen o ki verilen sözlerin çokta anlamı olmadığı şeklinde.
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.