Müezzinoğlu klüp başkanlarıyla kahvaltıda buluştu

Spor Yayın: 14 Haziran 2008 - Cumartesi - Güncelleme: 14.06.2008 16:03:49
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği kahvaltıda ilçede bulunan amatör spor klüp başkanları İstanbul Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ile bir araya geldi. Ataköy 8. Kısımda bulunan Eski Dostlar Cafe’de verilen kahvaltıya katılan spor klüplerinin ortak sıkıntısı tesisleşmek yönünde oldu. Başkan ve temsilcileri dinleyen Müezzinoğlu, spora başlama yaşının ilk öğretim yıllarında başladığını söyleyerek “Mümkün olduğu kadar ilçedeki ilk Öğretim Okullarının bahçesine kapalı spor salonları yapılmalıdır. Bu konuda ben üzerime düşeni yapacağım. Geleceğimiz olan çocuklarımızın sporla uğraşmaları onların hem bedensel gelişimlerinde hem de derslerinde başarıyı getirir” dedi.

Okullara spor salonu yapılmalı

Kahvaltıya ev sahipliği yapan Ak Parti Bakırköy İlçe Başkanı Mahmut Gürcan, sağlıklı birey olmanın yolunun spordan geçtiğini söyleterek “Bizler hernekadar siyaset yapıyor olsakta ilçemizde bulunan tüm sivil toplum örgütleri ve spor klüplerimizle de iç içe olmak durumundayız. Onların yaptıkları faaliyetlerde ve etkinliklerde yanlarında olmalıyız. Kendilerine gerektiğinde destek imkanlarımız ölçüsünde destek olmalıyız. Her şeyin başı sağlıktır. Sağlıklı birey olmanın yoluda spordan geçer. Milletvekilimin de söylediği gibi önümüzdeki dönemde okullarımızın bahçelerine spor salonları yapmak için şimdiden çalışmalarımıza başlayacağız” dedi. Toplantıya katılan Yeşilyurtspor Klüp Başkanı Levent Gökçe, köklü bir klüp olduklarını söyleyerek tesislerinin yeterli olduğunu ancak zaman zaman yenilemek ve bakım gerektirdiğini söyledi. Yücespor temsilcisi de kendilerine ait olan futbol sahasından isteyen her klüp yararlanabilir dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.