Metin Oktay İsmi Değişmedi

Spor Yayın: 30 Ağustos 2008 - Cumartesi - Güncelleme: 30.08.2008 16:40:31
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Küçükçekmece ilçesi Fatih Mahallesi Dış Kumsal mevkii 12 pafta 2242 parselde kayıtlı bulunan Metin Oktay stadyumunun isminin Hasan Doğan olarak değiştirilmesi ile ilgili olarak belediyemizin herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Söz konusu stadın intifa hakkı 11.10.2005 tarih ve 1646-989 sayılı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen kararı ile 10 yıl süreyle Belediyemize bırakılmıştır. Halihazırda Küçükçekmece Spor Kulübünün kullanımında olduğundan Metin Oktay ismi, Hasan Doğan olarak bahsi geçen kulüp tarafından Belediyemize bilgi verilmeden değiştirilmiştir.

 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden Küçükçekmece Belediyesi’ne tahsisli söz konusu stadyumun ismi,  Belediyemizin bilgisi ve izni olmadığı halde Küçükçekmece Spor Kulübü tarafından değiştirilmiştir. Anılan stadyumun adının değiştirilmesine dair Belediyemizin bir kararı bulunmamaktadır. Konuyla ilgili yazılan yazılarda Türk sporuna hizmet etmiş iki önemli ismin yıpratılmasından dolayı Belediyemiz son derece üzgündür. Yetkisi ve hakkı olmadan isim değişikliği yapan Küçükçekmece Spor Kulübüne stadyumun adının bulunduğu tabelanın eski haline getirilmesi hususu tebliğ edilmiş ve ismin tekrar Metin Oktay olarak düzeltilmesi sağlanmıştır. Stadyumun ismi Metin Oktay olarak anılmaya devam edecektir.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.