DSP Zeytinburnu İlçe Başkanı Perihan Genç; Her Geçen Gün Güçleniyoruz

Politika Yayın: 28 Ekim 2008 - Salı - Güncelleme: 28.10.2008 23:57:13
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Partililerin yoğun katılımı ile Çağteks Retuarant’ta düzenlenen dayanışma gecesinde konuşan DSP Zeytinburnu İlçe Başkanı Perihan Genç, her zaman güçlü olduklarını söyleyerek “Yıllar önce, yurduma ve dünyaya kendine has onurlu duruşunu kabul ettirmiş olan büyük devlet adamı merhum Bülent Ecevit’in önderliğinde inandığımız siyasi düşüncenin savunuculuğunu yaptık. Ecevit ülkede yaptığı hizmetlerle hiçbir zaman unutulmayacaktır. Bizler Ecevit’i rahmetle anıyoruz. Eskiden olduğu gibi bizler hala güçlüyüz ve her geçen gün daha da güçleniyoruz. Ecevit’ten sonra onun terbiyesi ile yetişen Genel Başkanımız Zeki Sezer’le birlikte mücadele etmekten haz duyuyoruz. Tüm DSP Örgütü olarak Türkiye’de dost, arkadaş, kardeş olduk ve aynı inançla yolumuza devam edeceğiz” dedi.

İlçelerde Sevilenleri Aday Göstereceğiz

Genç’in konuşmasının ardından kürsüye gelen DSP İstanbul İl Başkanı Mustafa Aslan, Ak Parti hükümetinin çatarak "Hükümetin 2002'den beri uyguladığı düşük kur üretimi durma noktasına getirdi. Üretim durunca fabrikalar kapandı ve ülkede işsizlik oranı yükseldi. Ayrıca hükümet yapılan yolsuzlukları ortaya çıkarmak yerine onların üzerini örtmeye çalışıyor. Yolsuzlukları yazan medyayı da baskı altında tutuyor. AKP hükümeti kendi yandaşlarının dışında kimseye yaşama hakkı tanımıyor. Bizler yerel seçimler de tüm ilçelerde o ilçenin en çok sevdiği kişisini aday yaparak AKP’e dur diyeceğiz” dedi.

Katılım Yoğundu

DSP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı, Çağteks Retuarant’ta düzenlediği geceye katılanlar arasında DSP İstanbul İl Başkanı Mustafa Aslan, DSP Bahçelievler İlçe Başkanı Yalçın Avcı, DSP Bağcılar İlçe Başkanı Adnan Uygur, DSP Beylikdüzü İlçe Başkanı Rahman Hiçyılmaz, DSP Küçükçekmece İlçe Başkanı Güven Yıldırmaz, İstanbul Bakkallar ve Zahireciler Odası Başkanı Tacettin Akdağ, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar bulunuyordu.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.