Geleceğin Şampiyonları Kupalarını Aldı

Spor Yayın: 06 Şubat 2009 - Cuma - Güncelleme: 06.02.2009 13:21:23
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Son 5 yılda hizmete açılan 43 yeni tesis ile İstanbul’un spor alanındaki yükselen yıldızı haline gelen Küçükçekmece, gençlerin bu alandaki eğitimine de gereken önemi veriyor. Açılan yaz ve kış spor okullarında toplam 15 bin öğrencinin çeşitli branşlarda spor yaptığı Küçükçekmece, halen profesyonel kulüplerin altyapısına kazandırdığı yüzden fazla genç isim ile de adeta sporcu yetiştiren bir kaynak haline geldi. İlçedeki 29 okulun çok amaçlı ve kapalı spor salonlarıyla donatılması da, bu kaynağın özü konumunda. Yarınların şampiyonları yüzlerce genç sporcu bu gurur tablosunu Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile paylaştı. Spor dünyasının tanınmış simalarından Ziya Doğan, Tuncay Soyak ve Murat Murathanoğlu da ilk kupalarını kaldıran şampiyonlara destek olmak için yanlarında olan isimlerdi.

Daha Çok Yatırım Yapmalıyız

Cennet Kültür sanat Merkezi (CKSM) salonunu dolduran yüzlerce genç ve evlatlarıyla gurur duyan aileleri, bugün Küçükçekmece’yi temsil eden ama yarınlarda ülkemizin şanlı bayrağını uluslar arası platformlarda göndere çektirecek olan şampiyonları alkışladılar. İlçede spora verdiği önemi her zaman vurgulayan ve gençlerin kendilerini bu yönde yetiştirmeleri için her girişime aktif destek veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, salona girerken gençlerin yoğun alkışı ile karşılandı. Alkışlar karşısında oldukça duygulanan Yeniay “Sizleri izlerken bambaşka bir coşkuyu hissetmemek mümkün değil. Spor bir yaşam biçimidir, tıpkı ekmek gibi, hava gibi, sanat gibi hayatı yaşanır kılan vazgeçilmezlerdendir. Bu çerçevede beş yılda gerçekleştirdiğimiz 43 yatırımın çok daha fazlasını önümüzdeki dönemlerde gerçekleştirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

Ünlülerden Teşekkür

Konuşmalarında ardından kupa törenine geçildi. Minikler, yıldızlar, gençler kategorisinde ferdi ve takım bazında dereceye girenlere madalya ve kupalarını Belediye Başkanı Aziz Yeniay ile spor dünyasının tanınmış isimlerinden Ziya Doğan, Murat Murathanoğlu ve Tuncay Soyak birlikte verdi. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği ünlülerden Ziya Doğan, “43 spor tesisi yapan ve gençlere bu kadar imkânlar sunan bir zihniyete bu ülkenin ihtiyacı var” derken, Murat Murathanoğlu’nun “Keşke her ilde bir Aziz Başkan olsa, spora yaptığı yatırımlardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum” sözleri katılımcılardan büyük alkış aldı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.