Hani Florya’da Kaçak Yoktu

Güncel Olaylar Yayın: 27 Mart 2009 - Cuma - Güncelleme: 27.03.2009 02:16:44
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Gazetemizin bir önceki sayısında Genel Yayın Yönetmenimiz Yılmaz Bacacı, Bakırköy Belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen’e ‘Polat Renaissance Otelde Neler Konuşuldu’ şeklinde bir soru yöneltmişti. Aradan 5 gün geçmesine rağmen soruya yanıt alamayan Bacacı, bir önceki sayımızda da ifade ettiği gibi olayla ilgili aldığı duyumları şu şekilde dile getirdi.

 22 Temmuz genel seçimleri öncesinde aralarında eski CHP İstanbul İl Başkanı Şinasi Öktem, M.A.Ö, M.Y ve Bakırköy Belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen’in bulunduğu Yeşilyurt’ta bulunan Polat Renaissance otel’de özel bir toplantı yapılmış. Aldığım duyumlara göre toplantının ana nedeni Florya bölgesinde yapılan proje dışı binaların oldukça fazla olmasıyla ilgiliymiş. Göreve geldiği günden bu yana kaçak yapılaşmanın önüne geçildiğini ve bir tek kaçak yapı olmadığını söyleyen Hilmi Ateş Ünalerzen, mevcut kaçak binaların kendi döneminde yapılmadığını söylemiş. Bu konuşmanın ardından toplantıda bulunanlardan bazıları otelden dışarıya çıkarak Florya bölgesini dolaşmışlar. Bir müddet sonra otele dönen parti yetkilileri kızgın bir tavırla ellerinde bulunan  evrakları masaya doğru fırlatarak belediye başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen’e ‘Nasıl kaçak yapı yok dersin, burnunun dibinde ki kaçak yapıları görmezsin’ şeklinde bir ifade kullanmış. Burnunun dibinde ki kaçak yapı ifadesi de Florya GS tesislerinin olduğu bölgedeymiş. Hemen her konuşmasında kaçak yapılaşma olmadığını beyan eden Hilmi Ateş Ünalerzen son bir yılda alınan encümen kararlarından haberi yok sanırım. Aldığım duyumlara göre son bir yılda alınan encümen kararlarının büyük bir bölümünü proje dışı kaçak yapılar oluşturuyormuş. Durum böyleyse ve belediye başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen hala kaçak yapı yok diyorsa banada pes yani başkan demek düşer. 

 
Haber ve Fotoğraf : Yılmaz BACACI

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.