19 Mayıs’a Yakışan Park

Spor Yayın: 20 Mayıs 2009 - Çarşamba - Güncelleme: 20.05.2009 20:28:28
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Bahçelievler Belediyesi tarafından düzenlenen Okullararası Kültür ve Spor Ligi Ödül Töreninin de gerçekleştiği Spor Parkının açılışında Kumport İlköğretim Okulu öğrenci orkestrasının konseri beğeni topladı. Spor Parkı içerisindeki alanı gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile mini golf, masa tenisi, tenis ve basketbol oynadı, penaltı vuruşu yaptı. Topbaş spor Parkının açılışında yaptığı konuşmasında “Dünyada bir benzeri olmayan gençliğe adanmış ve Atatürk’ümüzü de andığımız bu bayram gününde 90 yıl önce bugün Milli Mücadelenin meşalesinin de Samsun’da yakılmasının yıldönümünde böyle bir açılış yapmamız çok anlamlıdır. Böyle bir günde, Bahçelievler Belediye Başkanımızın sporla ilgili yaptığı çalışmalara, böyle güzel bir tesis daha eklediği için teşekkür ediyorum” dedi.

Anlamlı Günde Açlıdı

Yaptığı konuşmasına spor parkı 19 Mayıs’a ve Bahçelievler’imize çok yakıştı diyerek başlayan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Türk sporunun bu en anlamlı bayramına yepyeni bir eserle katılmanın gururu içindeyiz. Türkiye’miz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı coşkuyla kutlarken, Bahçelievler Belediyesi olarak bizler de geleceğimiz olan gençlerimizin sevincine eserlerle sevinç katıyoruz. Bugün açılışını gerçekleştireceğimiz içerisinde spor anlamında birçok özelliği barındıran ve ilçemizde önemli bir ihtiyaca cevap verecek olan spor parkımızın sizlere, Bahçelievler’imize, İstanbul’umuza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Tesiste Yok Yok

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mimar Kadir Topbaş, İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşen spor parkı 18 bin 500 metrekare alana sahip. Bu alanın 7 Bin metrekaresi yeşil alan olarak düzenlenmiş. Sportif heykellerle süslenen giriş kulübesi, 500 kişilik çok amaçlı gösteri çadırı, amfi tiyatro (amfi tiyatronun içerisinde aynı zamanda kulis, soyunma odaları, wc ve duşlar bulunmaktadır), kafeterya, tenis kortu, futbol sahası, çok amaçlı spor sahası, seyirci tribünleri, açık satranç alanı, golf sahası, fitness alanı, 0-6 yaş çocuk oyun alanı, 6-12 yaş çocuk oyun alanı, koşu alanı ve otoparkı mevcut. Spor Parkının içerisinde ayrıca başarılı sporcu ve sanatçılarımızın rölyefleri de bulunuyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.