Yeniay Yılın Yöneticisi

Spor Yayın: 05 Haziran 2009 - Cuma - Güncelleme: 05.06.2009 02:30:49
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

Emre Tilev’in sunuculuğunu yaptığı geceye, Rüştü Reçber, Bülent Uygun, Abdullah Avcı, Taner Gülleri, Özer Hurmacı gibi futbolun yıldızlarının damga vurduğu. Geceye Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ‘ın yanı sıra Rıdvan Dilmen, Erdoğan Arıkan, Gürcan Bilgiç, Tunç Kayacı, Ahmet Çakır, Hakkı Yalçın, Merhum Hasan Doğan’ın kızı Zeynep Doğan gibi tanınmış isimler de katıldı.

Aziz Yeniay Ödülünü Aldı

Gecede ödül alan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, bir de ödül verdi. Sporda Yılın Yerel Yöneticisi seçilen Başkan Aziz Yeniay  ödülünü Fotomaç Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Zeki Uzundurukan’ın elinden aldı. Başkan Yeniay ödül töreninde yaptığı konuşmada “Sanatta 35 bin çocuğumuza eğitim veriyoruz. Sporda da bu sayıyı 35 bine çıkarma sözünü buradan veriyorum ki, benim için bağlayıcı olsun” dedi. Başkan Yeniay ayrıca Takvim ve Fotomaç Gazetesi’nin usta yazarı Hakkı Yalçın’a Yılın Spor Yazarı ödülünü, Fanatik Gazetesi’nin yıldızı parlayan ismi Tunç Kayacı’ya da Yılın Anadolu Kulüpleri Yazarı ödüllerini verdi. Başkan Yeniay, merhum Hasan Doğan’ın kızı Zeynep Doğan’a da ödülünü verirken hazır bulundu.

Ödül Yağmuru

Küçükçekmece Belediye’si ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen “Özel Atletizm, Badminton, Satranç, Kızlar Futbol Şampiyonası, Puanlı Atletizm, Orienteering, Öğretmenler Arası Voleybol, Badminton, Masa Tenisi ve Orienteering Turnuvaları Ödül Töreni” çok sayıda öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi. Yeni Şafak Gazetesi Spor Müdürü Erhan Köknar ve Yeni Şafak Gazetesi Spor Yazarı Osman Tanburacı katılımlarıyla törene renk kattılar. Sezgin Maden’in sunumuyla gerçekleşen ‘2008–2009 Sportif Müsabakalar Ödül Töreni’’nde derece alan öğrenciler ve öğretmenlerin kupa ve madalyaları, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Osman Tanburacı ve Erhan Köknar tarafından verildi.

Böyle Başkan Görmedim

Spora verdiği desteklerden dolayı Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay’a teşekkür eden Osman Tanburacı yaptığı konuşmasında gençlere ‘Hiç Yaşlanmayan Gençler’ diye hitap etti. Ardından ‘ Mesleğim gereği dünyanın birçok kentini gezdim, birçok insan tanıdım ama kalbimin en güzel yerine Aziz Yeniay’ı koydum. Gençlerin eğitim, kültür ve yaşam standardını bu derece yükselten Başkan görmedim’ dedi.

Spor Yapan Kazanır

Prof. Dr. Sabahattin Zaim Lisesi folklor ekibinin gösterisi izleyenlerde büyük coşku uyandırdı. Küçükçekmeceli olan Erhan Köknar, ‘Ben bir Küçükçekmeceliyim, bizim zamanımızda spor yapabileceğimiz yer yoktu. Bugün Küçükçekmece’ye baktığımda spor yapılacak alanlar oldukça fazla bu açıdan Küçükçekmeceli çocuk her açıdan çok şanslı’ dedi.

Törende öğrencilerin yoğun sevgi ve ilgisiyle karşılaşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay programda yaptığı konuşmada ‘Bir yıllık varlık istersen buğday, on yıllık varlık istersen fidan, yüz yıllık varlık istersen insan yetiştir. Başarılı ve sağlıklı toplumlar ancak sağlıklı bireylerle inşa edilebilir. Küçükçekmece’de inşa ettiğimiz 89 spor tesisi sayesinde Yaz ve Kış Spor okullarında 15bin, Kültür merkezleri ve Bilgi evlerinde ise 35bin çocuğumuza eğitim verdik’ dedi. Konuşmasının ardından gençlere seslenen Küçükçekmece’nin mimarı Aziz Yeniay, Kültür Merkezlerimizden, havuzlarımızdan, spor merkezlerimizden yararlanın. Sporda Kaybeden Yoktur Spor Yapan Kazanır’ dedi.

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.