Tatil Öncesi Sertifika Sevinci

Spor Yayın: 29 Ocak 2010 - Cuma - Güncelleme: 29.01.2010 22:55:36
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Orgeneral Eşref Bitlis İlköğretim Okulu Spor Salonunda düzenlenen sertifika töreninde konuşan Belediye Başkanı Osman Develioğlu “Gençlerimizle ne kadar övünsek azdır. Kış Spor Okullarımızdaki eğitim-öğretim programına katılan 8-14 yaş grubu çocuklarımızın, sağlıklı yaşam için sporu seçmeleri yarınları için de sağlıklı olacaktır. Çocuklarını kış spor okullarımıza yönlendiren aileleri kutlarken, öğrencilerimize de başarı dolu bir ömür diliyorum” dedi.

Öte yandan, kış spor okulunun ilk döneminde 402 öğrencinin sportif faaliyetlerden yararlandığı, kayıtları devam eden ikinci döneminin ise, 13 Şubatta başlayıp eğitim - öğretim yılı sonuna kadar devam edeceği ayrıca ayrıntılı bilgi almak isteyenlerin mesai saatleri içinde 0212 484 38 21 no’lu telefonu arayabilecekleri bildirildi. Org. Eşref Bitlis İlköğretim Okulu ve Erguvan İlköğretim Okulu spor salonlarında gerçekleşecek ikinci dönem kış spor okulunda, basketbol, voleybol, tekvando branşlarında eğitim verileceği kaydedildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.