Eğitimcilere İlk Yardım Semineri

Sağlık Yayın: 30 Ocak 2010 - Cumartesi - Güncelleme: 30.01.2010 00:26:27
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin, Acıbadem Bakırköy Hastanesi ve International Hospital desteği ile başlattığı “İlk Yardım Son Yardım Olmasın” kampanyası kapsamında, Bakırköy’deki yuva, kreş ve anaokullarında görev yapan eğitimciler, geçen hafta ilk yardım eğitimi aldı.

Kampanya kapsamında aynı eğitim, bu kez Bakırköylü veliler için gerçekleştirilecek. Acıbadem Üniversitesi uzman doktorlarının vereceği uygulamalı eğitimin ardından katılımcılara, Acıbadem Sağlık Grubu uzmanlarından Dr. Veysel BALCI’nın hazırladığı “Temel İlk Yardım Uygulamaları – Bebekler, Çocuklar ve Yetişkinler İçin Acil Durumlarda Hızlı ve Doğru Müdahale Rehberi” ile üzerinde acil durumlarda aranması gereken numaraların olduğu magnetler de dağıtılacak. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.