Sınıf Mevcutları Azalacak

Eğitim Yayın: 15 Şubat 2010 - Pazartesi - Güncelleme: 15.02.2010 03:43:44
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Okul Müdürü Sinan Halis’in ev sahipliği yaptığı kahvaltılı toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir, Sultangazi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yavuz Padem, Özel Kalem Müdür Vekili Adil Dayıoğlu, öğretmenler ve okul aile birliği yöneticileri katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan Okul Müdürü Sinan Halis, Esentepe İlköğretim Okulu ve fiziki sorunları hakkında bilgi verdi. Okullardaki sınıf mevcutlarının normalin üzerinde olduğunu ifade eden Halis, ilçedeki okul sayısının artması ile bu rakamların düşeceğini kaydetti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Demir de yaptığı konuşmada ilçenin eğitim imkanları ve yapılan çalışmalarla ilgili olarak katılımcıları bilgilendirdi. Demir, Belediye Başkanı Cahit Altunay’ın eğitime verdiği öneme işaret ederek, bu konudaki çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür etti.

Eğitim Öncelikli Konu

Öğretmenlerin ve Okul Aile Birliği yöneticilerinin de söz aldığı toplantıda konuşan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, öncelikle göreve yeni atanan Okul Müdürü Sinan Halis’i tebrik etti ve görevinde başarılar diledi. Altunay, belediye olarak en öncelikli konuların başında eğitimin geldiğini belirterek, bu konudaki çalışmaların aralıksız devam edeceğini kaydetti. Her hafta bir okulu ziyaret ettiğini ve okullarla ilgili birçok sorunu çözmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Altunay “Esentepe İlköğretim Okulu ile ilgili olarak da elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Sınıf mevcutlarının yüksek olması eğitimin kalitesini düşürüyor. Biliyorsunuz ilçemizdeki okulların sınıf mevcutlarını düşürmek için okul sayımızı artırmayı hedefliyoruz. Arkadaşlarımızın isteklerini not aldık. Belediyemizin imkanları ölçüsünde katkılarımız sürecek” diye konuştu.

 

 

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.