Çelikbilek’ten Fırınlara Gece Baskını

Sağlık Yayın: 01 Mart 2010 - Pazartesi - Güncelleme: 01.03.2010 23:59:20
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Geçtiğimiz günlerde Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, ekibiyle birlikte sabah saat 05.00 sularında Beykoz’un çeşitli yerlerindeki fırınları ziyaret ederek, çalışma ortamlarını denetledi.

 Denetimde Sınır Yok

İncirköy, Soğuksu, Dedeoğlu, Çubuklu ve Kavacık’taki bazı fırınları denetleyen Başkan Çelikbilek, gramaj, hijyen, ruhsat ve işletmenin fiziki şartlarıyla ilgili incelemeler yaptı.  Eksik ve hatalı olan fırınları uyaran ve  bir sonraki denetlemede cezaların ağırlaştırılacağı ihtarında  bulunan Çelikbilek, ekmeklerin bandrolsüz satılmaması gerektiğini belirtti. Halk sağlığı konusunda hassas olduklarını belirten ve sık sık gıda sektörünü bu tür denetlemelerle kontrol edeceklerini hatırlatan Çelikbilek, son zamanlarda ulusal basında sıkça yer alan kırmızı et skandallarından sonra kasapları da zaman zaman denetime tabi tuttuklarını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.