Sultangazispor Şampiyonluğu Kutladı

Spor Yayın: 31 Mart 2010 - Çarşamba - Güncelleme: 31.03.2010 12:41:11
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

İstanbul 1. Amatör Lig’de geçtiğimiz sezon şampiyon olan Sultangazispor, sporseverlerin katıldığı bir etkinlikle şampiyonluğu kutladı. Şölen havasında geçen geceye katılan Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, spora her türlü desteği verdiğini belirterek, bu desteğin süreceğini kaydetti. Kulüp Başkanı Nevzat Yılmaz’ın ev sahipliğinde Beyazgül Düğün Salonu’nda yapılan geceye Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanı Murat Atım, Başkan Yardımcıları Mustafa Birinci ve Fevzi Dülger, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, spor kulübü yöneticileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda sporsever katıldı. Sultangazispor Kulüp Başkanı Nevzat Yılmaz, yaptığı teşekkür konuşmasında Sultangazispor olarak hedeflerinin profesyonel lige yükselmek olduğunu söyledi.

Başarmak İçin Çalışacağız

Sultangazispor’un geçtiğimiz sezonda gösterdiği başarıdan dolayı emeği geçenleri kutlayan Belediye Başkanı Cahit Altunay “Sultangazi yeni bir ilçe. Fakat bu güzel şampiyonlukla ilçenin adını duyurduğunuz için, bize bu sevinci yaşattığınız için sizlere teşekkür ediyorum” dedi. Yeni başarılar için çalışmaların aralıksız süreceğini ifade eden Başkan Altunay sözlerini şöyle sürdürdü: “Sultangazi’de çok güzel sportif çalışmalar yapılıyor. Önemli altyapı çalışmaları olduğunu görüyorum. Şu anda ilçemizde iki tane spor kompleksi var. Hamza Yerlikaya faal. Cebeci Spor Kompleksi de yakında faaliyete geçiyor. Bu iki spor kompleksi bize altyapı konusunda önemli avantajlar sunuyor. Buralarda değişik branşlarda başarı için çalışacağız”

Amatörlerin Sıkıntısı Çözülecek

Sultangazi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün de kurulduğunu hatırlatan Başkan Cahit Altunay “Bu kulübümüz de bazı branşlarda sporcu yetiştirecek. Böylece Sultangazi’de değişik spor branşlarında eleman yetişmesi için hep birlikte gayret edeceğiz. Sportif konularda ilçemizdeki bütün siyasi parti temsilcileriyle hep birlikte çalışıyoruz. Bu da bir güzellik ve buradan arkadaşlarımızın hepsine teşekkür ediyorum” dedi. Amatör kulüplerin tesis sıkıntısını en kıs sürede çözeceklerini belirten Başkan Altunay, “Kulüplerimiz alt yapılarını oluştursun, bizler de belediye olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da desteğimizi sürdürelim” Gecede, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ile birlikte emeği geçen yöneticilere birer plaket takdim verildi. Sultangazispor’un kutlama etkinliğine, Karadenizli ünlü sanatçı Zeynep Başkan ile ünlü yorumcu Onur Akın da eserleriyle renk kattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.