Bahçelievler Belediye Spor Hızlı Başladı

Spor Yayın: 16 Nisan 2010 - Cuma - Güncelleme: 16.04.2010 01:28:57
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Kulübün kuruluşu ve hedefleri konusunda Başkan Develioğlu’na bilgi veren Bahçelievler Belediye Spor Kulübü Başkanı Yusuf Yıldırım, mavi-beyaz-yeşil renkleriyle kurulan kulübün öncelikle 5 branşta faaliyet göstereceğini, atletizm başta olmak üzere güreş, judo, halter ve karate dallarına ilave olarak yüzme, basketbol, tekvando, badminton, bisiklet ve masa tenisi branşlarında da çalışmaların kısa süre sonra başlayacağını, sonraki süreçte ise hedeflerinin branş sayısını futbol dışında 36’ya çıkarmak olduğunu söyledi. Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu’na “Bahçelievler’de ilk adım anısına, teşekkür plaketi de sunan kulüp başkanı Yusuf Yıldırım; “Bahçelievler’de spora aktif biçimde güç sağlayacağız. Belediye Başkanımızın diğer spor kulüplerine verdiği desteği de yanımızda görerek heyecanla çalışmalara başladık. Türk Sporu’nun gelişimine örnek tesis çalışmalarıyla güç veren Belediye Başkanımıza, spor kulübümüzün de ülke genelinde sporda söz sahibi olması konusunda bizlere vereceği desteğe şimdiden teşekkür ediyoruz” dedi.

Destek Devam Edecek
Yıldırım'ın konuşmasının ardından söz alan  Develioğlu “Sporun her branşına desteğimiz sürüyor. Belediye Spor’un da başarılara adım atması ilçemize güç kazandırır. Yeni kurulan kulübümüzü kutluyor ve başarılar diliyorum” dedi. Öte yandan, BBSK’nın ilk resmi müsabakalarının 14 kişilik sporcu ve teknik ekiple katılacakları 17 Nisan’da Çorum’da düzenlenecek olan Türkiye Büyük Bayanlar Judo Ligi Terfi Şampiyonasında gerçekleşeceğini belirten BBSK Başkanı Yusuf Yıldırım daha sonra da, 15-16 Mayıs tarihlerinde Kahramanmaraş’ta gerçekleşecek olan Türkiye Karate Kulüpler Şampiyonasına 20 kişilik sporcu ve teknik ekiple katılacaklarını bildirdi...
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.