Küçükçekmeceli Gençler Ödüllerini Aldı

Spor Yayın: 19 Mayıs 2010 - Çarşamba - Güncelleme: 19.05.2010 17:44:00
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 13 farklı branşta gerçekleştirilen spor müsabakalarına katılan ve dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Geçtiğimiz günlerde Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan ödül törenine Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Belediye Başkan Yardımcıları A. Turan Koçer ve Levent Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Spor Yapan Kazanır

2009-2010 Eğitim-Öğretim yılı boyunca 13 farklı branştan Basketbol, Hentbol, Satranç, Kız Futbol, Badminton, Masa Tenisi ve Oryantiring dallarında dereceye giren ilköğretim ve lise seviyesindeki öğrenciler için düzenlenen törende konuşan Aziz Yeniay “Önümüzdeki günlerde sporla ilgili yeni proje ve hedeflerimiz var. Arzumuz, Küçükçekmece’yi kültürün ve sanatın merkezi olduğu gibi sporun da merkezi haline getirmek. Biz spora dair teknik altyapıyı oluşturacağız; sizler başarılı olacaksınız.” dedi. Yeniay, sporun önemini vurgulayarak devam ettiği konuşmasını “Spor centilmenliktir, spor kardeşliktir, spor dayanışma ve dostluktur. Sporda kaybeden yoktur; spor yapan kazanı” diyerek tamamladı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.