İlk Resmi Müsabakada Beşincilik Geldi

Spor Yayın: 23 Mayıs 2010 - Pazar - Güncelleme: 23.05.2010 22:27:12
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Katıldıkları ilk resmi şampiyona olan ve 15-16 Mayıs tarihlerinde Elbistan’da gerçekleşen Türkiye Kulüplerarası Karate Takım Şampiyonasında Türkiye 5.’liğini elde eden karateciler başarı sevinçlerini Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu ile paylaştı. Şampiyona sonrasında kendisini makamında ziyaret eden Kulüp Başkanı, yönetici ve sporcuları başarılarından dolayı kutlayan Başkan Develioğlu, “Karatecilerimiz, şampiyonada ilçemizi başarıyla temsil ederek önemli bir derece elde kazandılar. Bundan sonra kendilerinden daha büyük başarılar bekliyoruz” dedi.

BBSK Başkanı Yusuf Yıldırım da katıldıkları ilk müsabakada aldıkları derecenin haklı gururunu yaşadıklarını ifade ederek desteğinden dolayı Başkan Develioğlu’na teşekkür etti.

BBSK Karate şube yöneticisi Hüseyin Akdemir’de, şampiyonaya ülke genelinden katılan 73 kulüp arasından sıyrılarak önemli bir başarı elde ettiklerini belirterek “Daha ilk müsabakamızda çıtamızı yükselttik. Önümüzdeki süreçte daha çok çalışacağız” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.