Nikah Kıyanlar Nikah Şahidi Oldu

Yaşam Yayın: 20 Haziran 2010 - Pazar - Güncelleme: 20.06.2010 19:32:42
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Bakırköy Kaymakam’ı Dursun Ali Şahin’in kızı İclal Şahin yaşamını Ferhat Bayındır ile birleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Florya Sosyal Tesislerinde yapılan düğün töreninde gençlerin nikahını Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkanı Ahmet Selamet kıydı. Siyaset ve iş dünyasının oldukça ilgi gösterdiği düğünde gençlerin nikah şahitliklerini, Ak Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Bakırköy Belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve tanınmış iş adamlarından Yüksel Mermer yaptı. İş arkadaşlıklarını attıkları imza ile hayat arkadaşlığına dönüştüren gençleri mutlu günlerinde arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

Şahitler Belediye Başkanları

Tüm davetlileri kapıda karşılayan Şahin’in mutluluğu görülmeye değerdi. Düğünlerde nikah kıymalarına alışık olduğumuz belediye başkanlarının bu kez nikah şahitliği yapmalarıda oldukça ilgi çekiciydi. Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün töreninde duygularını dile getiren Bakırköy kaymakamı Dursun Ali şahin, tüm davetlilere teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Bu gün burada her zamanki açılış ve törenlere yaptığım konuşmadan daha çok daha duygulu ve mutluyum. Aile bireylerimizin arasına yeni bir oğlumuz daha katıldı. İnanıyorum ki bu birliktelikleri ömür boyu bugünkü heyecan ve mutlulukla sürecektir” dedi.

Düğüne katılanlar arasında siyasi parti ilçe başkanları, birçok ilçe kaymakamı, STK yöneticileri, meclis üyeleri ve iş adamları bulunuyordu. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu programlarının yoğunluğu nedeniyle düğüne gecikmeli olarak katıldı.

 
Haber ve fotoğraf : Yılmaz Bacacı
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.