Bayburt’un Şampiyonu Çerçi Derneği

Spor Yayın: 27 Haziran 2010 - Pazar - Güncelleme: 27.06.2010 23:11:49
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Bayburtlu Derneklerarası Futbol Turnuvası düzenledi. Bu yıl 10'uncu düzenlenen turnuvanın final karşılaşması Mahmutbey Stadyumu'nda gerçekleştirildi. Final maçına Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak da katıldı.

 Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel Futbol Turnuvası Çayıryolu Derneği ile Çerçi Derneği arasında oynanan final karşılaşması ile tamamlandı. Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak'ın da katılımı ile Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadyumu'nda oynanan karşılaşmaya yoğun ilgi yaşandı. AK Parti Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat ile çok sayıda belediye başkanı, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve Bayburtlu katıldı. Turnuvanın şampiyonluğunu Çayıryolu Derneği'ni 4-0 yenen Çerçi Derneği kazandı.

 

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Türkiye'de 28 yaş altında 40 milyondan fazla insan olduğunu hatırlattı. Yeni spor salonlarının yapılması gerektiğini ifade eden Bakan Özak, düzenlediği yaz spor okulları ile yaklaşık 10 bin öğrenciye spor eğitimi veren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'yı da tebrik etti.

 

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ise yaptığı konuşmada, belediye olarak sportif etkinliklere büyük önem verdiklerini ifade etti. Yaz spor okullarına değinen Çağırıcı, geleneksel hale gelen yaz spor okulları ile bu yıl yaklaşık 10 bin öğrenciye eğitim verildiğini anlattı.

 

Programda Başkan Çağırıcı’da turnuvaya yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi. Çağırıcı plaketini Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’tan aldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.