Soner Arıca Delta FM'de

Kültür Sanat Yayın: 05 Temmuz 2010 - Pazartesi - Güncelleme: 05.07.2010 12:30:07
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Uzun bir aradan sonra yepyeni albümü  “Yarın Her Şey Değişebilir” ile yeniden müzikseverlerle buluşan Soner Arıca, Delta Fm Live Performance’da Umut Öztürk’ün bu haftaki konuğuydu.

Soner Arıca, hayranlarının yoğun ilgisi altında süren programda, ünlü sanatçı 4,5 yıl aradan sonra çıkan albümü hakkında Umut Öztürk’e şunları anlattı: “Albümü yaparken çok acele etmedim. Her şeyden önce yaptığım şarkıları kendim bir dinleyici gözüyle dinledim. Bu nedenle çıkardığım albümdeki şarkılara güveniyorum ve uzun süre beğenilerek dinlenecek eserler yapıyorum” dedi. Başarılı sanatçı albümdeki  “Yarın Her Şey Değişebilir” adlı parçanın kendisi için apayrı yer tuttuğunu da belirtti. Soner Arıca, ayrıca bu albümü için en az 5 klip çekmek istediğini ifade ederek önümüzdeki hafta Tanrı Misafir’i adlı şarkısına da klip çekeceğinin müjdesini verdi. Programın finalinde Soner Arıca en beğenilen şarkılarından oluşan bir potpori yaptı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.