Bakırköy Yaz Festivali Kokteylle Başladı

Kültür Sanat Yayın: 16 Temmuz 2010 - Cuma - Güncelleme: 16.07.2010 22:56:32
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti (AKB) Ajansı ile İşbirliği İçerisinde Organize Edilen Bakırköy Kültür Sanat Yaz Festivali Kapsamında Yapılan 10. Uluslararası Yeşilköy Halk Dansları Festivali’ne katılan topluluklar Bakırköy Belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen’in evsahipliğini yaptığı açılış kokteylinde bir araya geldi. Katılan konukların yapmış olduğu küçük gösteriler bir anlamda festivalin oldukça renkli geçeceğinin göstergesi gibiydi.

Açılış kokteylinin konuşmasını yapan Ünalerzen, İstanbul’a yakışan bir festival düzenleme gayretleri içerisinde oluklarını söyleyerek “2010 Avrupa Kültür Başkenti olan İstanbul’da Bakırköy Belediyesi olarak bizler elimizden gelen tüm gayreti göstererek ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. İnanıyorum ki yabancı konuklarımıza gösterdiğimiz misafirperverlik kendi ülkelerinde Türkiye’nin daha çok tanınmasına neden olacaktır” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.