Uluslararası Heykel Sempozyumu Bakırköy'de Başladı

Kültür Sanat Yayın: 24 Eylül 2010 - Cuma - Güncelleme: 24.09.2010 20:02:08
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bakırköy Belediye Başkanı Hilmi Ateş Ünalerzen açılışta yaptığı konuşmada Bakırköy belediyesi olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanında olacaklarını ve Bakırköy ilçesinde kültür etkinliklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Ulusal ve Uluslararası 11 heykeltıraşın katılımıyla 01 Eylül tarihinden itibaren sanatseverlerin beğenisine sunulan Bakırköy Uluslararası Heykel Sempozyumun resmi açılışı  E-5 yan yol gölet çevresinde gerçekleşti.

Dünya Barış Günü’nde başlayan Sempozyumun ana teması ise “Barış” Bakırköy Belediyesi’nin, Knidos Kültür ve Sanat Derneği işbirliğiyle gerçekleştirdiği sempozyumda, heykeltıraşlar tarafından Bakırköy’ün farklı mekanlarına konulmak üzere heykeller yapılacak. Sempozyuma Türk heykeltıraşların yanısıra Irak, Gürcistan, İtalya, Lübnan ve Yunanistan’dan heykeltıraşlar katılıyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.