Tüzün Öztürk’e Konuk Oldu

Magazin Yayın: 24 Ekim 2010 - Pazar - Güncelleme: 24.10.2010 01:08:39
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Umut Öztürk her hafta Çarşamba günleri “Seni Seviyorum Türkiye” programıyla ünlü bir ismi dinleyicileri ile buluşturuyor. Öztürk’ün bu haftaki konuğu uzun bir aradan sonra “Saten” isimli albümüyle yeniden müzikseverlerle buluşan Sibel Tüzün’dü.

Umut Öztürk ile Sibel Tüzün’ün keyifli sohbeti ve dinleyicilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşen programda başarılı sanatçı yeni albümü hakkında şunları anlattı “Albümümde oldukça iddialı şarkılar var. En önemlisi bu eserlerin anıların bir ürünü olması ve bu durumun da müzik piyasasında kalıcılığı sağlamasıdır. Albümümüzün ilk klibini günün her anı yoğun olan Mahmutpaşa’da “Erkekleri Tanıyın” adlı eserimize çektik. Bu şarkı özellikle bayanlar tarafından büyük ilgi gördü. Sıradaki klibi ise dinleyenlerimizin isteğine göre çekeceğiz.” dedi.

Yıllardır müzik piyasasında bulunan ve Türkiye’yi Eurovision şarkı yarışmasında da başarıyla temsil eden Tüzün, yepyeni projelerinin de olduğunu belirterek Kasım ayı itibariyle konser programlarının başlayacağını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.