Ümit Sayın Umut Öztürk’e Konuk Oldu

Magazin Yayın: 30 Ekim 2010 - Cumartesi - Güncelleme: 30.10.2010 00:02:22
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Geçmişten günümüze yaptığı kaliteli müzikle, müzik piyasasında kalıcılığı yakalayan Ümit Sayın. Delta FM’de Umut Öztürk’ün bu haftaki program konuğuydu. Delta Fm dinleyicilerinden büyük ilgi gören Sayın, Ümut Öztürk’le oldukça keyifli sohbet geçirdi. Sezen Aksu konserinde Sezen Aksu ile birlikte aynı sahnede şarkı söyleme fırsatı yakalayarak seslendirdiği şarkıyla büyük beğeni toplayan ve kendisini bir anda müzik piyasasında bulan Ümit Sayın o günleri şöyle anlattı: “Sezen Aksu ile tanışmadan önce sanatçı olma yolunda bir düşüncem yoktu. Ancak sesim beğenildi ve sektöre girmiş oldum. Bu yıllarda plakçılardan teklifler geldi ancak albüm çıkarmak için erken olduğunu düşündüğümden teklifleri kabul etmedim.”

Ümit Sayın sektördeki deneyiminden de yararlanarak, sanatçı yapmacıktan uzak ve kendi olmalı diyerek kalıcılığın bu şekilde sağlanacağını ifade etti. Sanatçıların belirli sürelerde

nadasa girmesi düşüncesine de sahip olduğunu dile getiren Sayın: “6 yıllık arada dinlendim ve kendime geldim. Şimdi de daha enerjik bir şekilde müzik piyasasında yoluma devam ediyorum dedi.

Programda Best Of albüm müjdesi de veren sanatçı, 90’lı yıllarda kendisi tarafından yazılıp farklı sanatçılar tarafından seslendirilen şarkılardan derlenen “Best Of Ümit Sayın” albümünü çıkaracağını, çıkarmış olduğu “Takılma” isimli single’nın ise bu albümün habercisi olduğunu belirtti. Ümit Sayın ayrıca 40’a yakın eserinde hazır olduğunu ve her an bir projede yer alabileceklerini söyledi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.