Organ Bağışı İçin Karikatüristler Birarada

Kültür Sanat Yayın: 25 Kasım 2010 - Perşembe - Güncelleme: 25.11.2010 02:22:26
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Organ Bağışı Haftası dolayısıyla Türkiye’nin yakından tanıdığı usta karikatüristlerin çizgilerinden oluşan karikatür sergisi açıldı. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın da katıldığı serginin açılışını İstanbul Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Ali İhsan Dokucu yaptı.

35 çizerin katıldığı açılış programında açılış konuşmalarının ardından hastanenin uzman doktorları beyin ölümü, kalp nakli, böbrek yetmezliği gibi konularda bilgiler verdi. Programda Prof. Dr. Hüseyin Bektaş’ın Almanya’da gerçekleştirdiği karaciğer nakli operasyonu videosu izlendi.

Programda karikatürleriyle sergiye katkı sağlayan çizerlere birer teşekkür plaketi verildi.  Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Yeni Asya gazetesi çizeri İbrahim Özdabak ile Güngören gazetesi çizeri Yaşar Fırat’a plaketlerini verdi.

Sergi 23 Kasım’a kadar Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonu’nda gezilebilecek
#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.