Küçükçekmeceliler Atatürk İçin Koştular

Spor Yayın: 27 Kasım 2010 - Cumartesi - Güncelleme: 27.11.2010 03:39:47
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 5 dk.
Google News

‘Sporda kaybeden yoktur; spor yapan kazanır.’ sloganıyla spor alanındaki faaliyetlerini sürdüren Küçükçekmece Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün de işbirliğiyle ‘Başöğretmen Atatürk Koşusu’ düzenledi. 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen koşuya ilçe ilköğretim okulları ve liselerinden yaklaşık 300 sporcu katıldı.

 

Halkalı 3. Etap Stadı çevresinde hazırlanan parkurda yapılan koşu, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde yarışan sporcuların kıyasıya çekişmesine sahne oldu. Yüzlerce öğrenci bitiş çizgisine ulaşabilmek için mücadele etti.

Koşuya küçükler ve yıldızlar kategorisinde Söğütlüçeşme, Büyük Halkalı, Munis Faik Ozansoy, Mustafa Eravutmuş, İnönü, 700. Yıl Osman Gazi, Altınşehir, Toki Ertuğrul Gazi, Halkalı Güneş, Halkalı Doğa, Tüccar ve Sanayiciler Derneği, Nasrettin Hoca, Zühtü Şenyuva ve Behiye Selim İlköğretim okulları katıldı.

Gençler kategorisinde ise Nahit Menteşe Endüstri Meslek, Halkalı Mehmet Akif Ersoy, Orhan Cemal Fersoy, Dr. Sabahattin Zaim, Kadriye Moroğlu, Atakent İMKB ve Atatürk Kız Meslek Liseleri dereceye girmeye çalışan okullar arasındaydı.

Koşuda büyük efor harcayarak dereceye giren sporcular, yarışların sonunda sevinci ve yorgunluğu bir arada yaşarken, geride kalan bazı sporcular ise istedikleri sonucu alamamanın üzüntüsünü yaşadı. Koşu sonucunda dereceye giren sporcular madalyalarını Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenecek ‘Sportif Müsabakalar Ödül Töreni’nde alacak.

Dereceye giren okulların listesi

 

  Küçük Kızlar
1.      TOKİ Ertuğrul GAZİ İ.Ö.O.
2.      Söğütlüçeşme İ.Ö.O.
3.      Zühtü Şenyuva İ.Ö.O.
 
  Küçük Erkekler
1.       Nasreddin Hoca İ.Ö.O.
2.       Söğütlüçeşme İ.Ö.O                                                                                                               3.       Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O.
 
   Yıldız Kızlar
1.       TOKİ Ertuğrul GAZİ İ.Ö.O.
2.       Söğütlüçeşme İ.Ö.O
3.       Zühtü Şenyuva İ.Ö.O.

   Yıldız Erkekler
1.       Zühtü Şenyuva İ.Ö.O.
2.       Halkalı Doğa İ.Ö.O.
3.       Mehmet Akif Ersoy İ.Ö.O.
 

 Genç Kızlar

1.       Halkalı M. Akif Ersoy Lisesi
2.       Atakent İMKB Lisesi

   3. Halkalı Ticaret Meslek Lisesi
 
 
Genç Erkekler
1.       Sebahattin Zaim Lisesi
2.       Orhan Cemal Fersoy Lisesi
3.       Kadriye Moroğlu Lisesi

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.