Delta FM’de Polat Rüzgarı

Magazin Yayın: 21 Ocak 2011 - Cuma - Güncelleme: 21.01.2011 01:43:20
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Umut Öztürk 87.5 Delta FM’de yaptığı “Seni Seviyorum Türkiye” programında her çarşamba günü ünlü bir ismi dinleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Programın bu haftaki konuğu çıkardığı 4.albümü “Dinle 2011” ile dikkatleri üzerine çeken Ebru Polat’tı. Dinleyicilerin yoğun ilgisi altında gerçekleşen programda Umut Öztürk ve Ebru Polat keyifli bir o kadar da samimi bir sohbet geçirdi. Ebru Polat yeni albümü ile çok iddialı olduğunu dile getirerek “Müzik piyasasına kaliteli çalışmalar kazandırmak için çok çalışıyorum. Özel hayatıma dahi vakit ayıramıyorum. 2010 yılında verdiğimiz konserlerle rekora koştuk. Önümüzdeki günlerde yurtiçi ve yurtdışı konser çalışmalarımız devam edecek ve amacım 2011 yılında herkese Ebru Polat dinletmek olacak” dedi.

Meyve Veren Ağaç Taşlanır

İddialı çalışmalara imza atarak başarılı olduğunu ifade eden güzel sanatçı zamanla başarılı isimlerin sanat dünyasında eleştiri oklarına hedef olduğunu söyleyerek benim amacım müzik yapmak ve ben de bu tarz söylenişlere kulak asmadan yoluma devam ediyorum dedi.

Hayallerim Gerçek Oluyor

Ebru Polat albümünde Sezen Aksu’nun büyük katkılarının olduğunu vurgulayarak Sezen Aksu benim idolümdü diyerek sözlerine devam etti ve hayalimde hep Sezen Aksu eserleri okumak vardı bu hayallerim de zamanla gerçekleşiyor dedi.

Ebru Polat son olarak 87.5 Delta FM ailesine ve her zaman kendisine destek olan fanlarına teşekkür ederek “Ben, Keyfim ve Kahyası” şarkısına yaz aylarında klip çekeceğinin müjdesini verdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.