Delta FM’de Haftanın Konuğu Merih Ermakastar Oldu

Magazin Yayın: 31 Ocak 2011 - Pazartesi - Güncelleme: 31.01.2011 17:11:21
Editör - Yılmaz Bacacı
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Başarılı radyo programcısı Umut Öztürk 87.5 Delta FM frekansında birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Programın bu haftaki konuğu “Hazan Yeri” isimli şarkısıyla 2010 yazına damgasını vuran ve yepyeni single çalışması “Hiç Özür Bekleme”  ile müzik piyasasında yükselişini sürdüren Merih Ermakastar’dı.

Oldukça keyifli geçen programda başarılı sanatçıya dinleyicilerin ilgisi büyüktü. Aynı zamanda Serdar Ortaç’ın vokalisti de olan Ermakastar, şarkıcı kimliğinin yanı sıra oyunculuk ve dublaj sanatçılığı da dâhil birçok projede yer aldı. Sanatçının başarı öyküsü küçüklüğünde piyano ve trompet çalmasına kadar uzanıyor. Samimi açıklamalarda bulunan Merih Ermakastar programda şunları dile getirdi: “2003 yılında çıkan bir albümüm oldu ancak promosyon ve tanıtım çalışmalarına gereken önem verilmediği için her ne kadar başarısız bir albüm olsa da gelecek çalışmalarım için bir deneyim oldu. Sanat dünyasında başarılı olmanın yollarından ikisi de sanatçının öncelikle kendi özeleştirisini yapması ve belli bir çalışmaya emek vermesinin ardından başarılı olmak için sabretmesidir. Müzik sektöründe sadece şarkı seslendiren bir isim olarak yer almadım. Tiyatro eğitimi de aldım ve bu eğitimde tek bir role odaklanmak yerine gelecek her tarz role hazırlıklı olmayı öğrendim. Bu nedenle dizi teklifi gelirse rol de sevdiğim bir rol olursa seve seve kabul ederim. Şuan için bir yarışma sunuculuğu teklifi var. Bunu değerlendiriyorum ve olumlu sonuçlanırsa hayranlarıma da bunu duyuracağım.” dedi. Hayatta çok fazla doyumsuz insanın olduğunu vurgulayan Merih Ermakastar, yaşama dair sıkıntılarında olacağını ancak bu sıkıntılara karşı sabırlı olunduğu takdirde ileriki dönemler için mutluluğun habercisi olabileceğini dile getirdi. Mevcut yetenek yarışmaları hakkında da görüşlerini belirten yakışıklı sanatçı bir anda şöhret olan kişilerin müzik piyasasında kalıcı olamayacağı düşüncesindeyim dedi.

Merih Ermakastar projelerini Delta FM aracılığıyla hayranlarına anlattı: “Hiç Özür Bekleme” single’ımızın promosyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mart ayı içerisinde de Serdar Ortaç’ın bir albüm çalışması olacak böyle bir projede yer alacağım. Bu albümün ardından ben de hareketli bir parçayla sevenlerime sürpriz yapabilirim.”dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.